Στη Φωλιά των ΚουΚου : Οι “αποκαλύψεις” για Μαζωνάκη-Οικονομόπουλο, που τους έφεραν στην κορυφή

Στη Φωλιά των ΚουΚου : Οι "αποκαλύψεις" για Μαζωνάκη-Οικονομόπουλο, που τους έφεραν στην κορυφή

Σε «βασιλιά» της πρωινής ζώνης αυτής την τηλεοπτικής σεζόν εξελίσσεται η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star, με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Επίσης, με καλούς και άξιους συνεργάτες, όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, κάτι που αποδεικνύεται και από τα στοιχεία της AGB.

Το κοινό επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στο καθημερινό ψυχαγωγικό show, αλλά και για τα έγκυρο ρεπορτάζ, κυρίως για τα θέματα της ελληνικής showbiz και τους celebrities.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα στοιχεία της AGB για χθες Τετάρτη (12/2/2020)

Τα στοιχεία της AGB για την χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 12/2/2020, φέρνουν την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στην πρώτη θέση, στο νεανικό κοινό και ακολουθεί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η πρωινή εκπομπή του OPEN.

Στα παραπάνω εντυπωσιακά αποτέλεσμα, πιθανόν να βοήθησε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, τόσο για το επόμενο βήμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όσο και του Νίκου Οικονομόπουλου.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.