Στεργίου στο Tsipas Radio: «Η ιστορία αποδεικνύει πως δεν είμαι Σύριζα» (audio)

Όπως έχει γράψει το tsipasblog.gr, κάποιοι επιχειρηματίες από τον κόσμο της εστίασης, στην πόλη της Πάτρας, μη ικανοποιημένοι, προφανώς, από τους χειρισμούς του προέδρου του ΣΚΕΝΑ, Σπύρου Στεργίου, οπότε σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ιδρύσουν δεύτερο σύλλογο.

Για το θέμα αυτό, ρωτήθηκε ο ίδιος, το βράδυ της Τετάρτης (03/02/2021) στο Tsipas Radio, ο οποίος απάντησε ως εξής:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Αν θελήσει κάποιος, να κατηγορήσει τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, ότι πρόκεινται η αντιπολιτεύεται κάποιο κόμμα, να σας πως μόνο ότι η ιστορία αποδεικνύει το αντίθετο. Όταν ήταν κυβέρνηση ο Σύριζα, το 19, έκλεισα 2 χιλιάδες μαγαζιά στην Πάτρα και 500 μαγαζιά στο Αίγιο. Και πήραμε το 13% στο ΦΠΑ, που ήταν η μεγαλύτερή επιτυχία, που έχει κάνει ποτέ Σύλλογος στην Ελλάδα. Επίσης, πήγα ο ίδιος αυτοπροσώπως και έκλεισα το δρόμο του τότε Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Περιβόλα. Μπροστά στα κανάλια και στην Αστυνομία. Και τώρα, με ένα εκπληκτικής απήχησης βίντεο, κάνουμε το ίδιο προς την κυβέρνηση αυτή, της Νέας Δημοκρατίας. Άρα, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι είμαι σταβλισμένος από εδώ ή από εκεί”.

Και στο τέλος της κουβέντας, μας είπε πως τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, θα παραδώσουν οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Πάτρα, σε κινητοποίηση που θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου. Πρόκειται για μια κινητοποίηση- διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης : Πελετίδης, Μητσοτάκης, Μπάρλος- Κουνάβης αποκλειστικά στο Tsipas Radio (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.