Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ο Μαγλάσης

Χρήστος Μαγλάσης

Όποιος διαβάζει αλήθειες χωρίς να ανακατεύεται το στομάχι του και δεν είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους, ας ξεκινήσει να διαβάζει. Λέω και το άλλο: Η μαγκιά είναι να αντέχεις και πράγματα που διαφωνείς.

Στο ψητό. Στην Ελλάδα, αυτών των ωρών, κυριαρχεί ο ανείπωτος πόνος. Η θλίψη. Τα δάκρυα. Ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις στην πατρίδα. Tελευταίο τραγωδία στα Τέμπη. Έσβησε η ελπίδα. Κλαίει μέχρι και ο Θεός! Τι εφιάλτης είναι αυτός. Και ο κάθε σοβαρός πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στέκεται ο Χρήστος Μαγλάσης, από την κατηγορία των νυχτερινών επιχειρηματιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με την απόφαση του, η ναυαρχίδα του, το Cabana live stage, που εκτιμώ πως στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε τους πιο πολλούς πόντους της ιστορίας του. Άνετα. Με Αδαμαντίδη-Τερλέγκα, Ζαζόπουλο, Τζένη Κατσίγιαννη. Κάνει πρωταθλητισμό. Όλοι το λένε. Θα παραμείνει κλειστό σήμερα. Σεβόμενο το εθνικό πένθος.

Και το δεύτερο κέντρο, που ελέγχει ο Μαγλάσης, το δημοτικό VOICE Live Stage. Θα έχει απόψε κλειστές τις πόρτες του.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "CAB/ANNA LIVE STAGE Σεβόμενοι το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας το Cabana Live Stage θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 03/03. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Cabana Live C”LS Stage"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Σας ενημερώνουμε ότι TO VOICE Live Stage δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 03/03/2023 λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στις οικογένειες, που δικοί τους άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών, μετά από τη σύγκρουση τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σας περιμένουμε TO Σάββατο 04/03/2023 για την τελευταία βραδιά της σεζόν μας. LIVE VOICE STAGE"
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "ΕΝΑΡΞΗ 2/12 VOICE LIVE STAGE ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ& ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΦΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΓ ΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΩΡΟΥ MAPINA ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΝΑΣ nonH ΚΑΡΑΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ: 210 414000 KIN: 6977864442"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.