Γιατί στα “καφέ του Κολωνακίου” θα ακούσεις τις αλήθειες, που δεν θα ακούσεις στα κανάλια! 2 έως 3 μονάδες κάτω το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λόγω Καϊλή – Ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να μην τελειώσει οριστικά, ετοιμάζει και άλλες “καυτές” διαγραφές!

Νίκος Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Τι έκανε αμέσως μετά τα συμβάντα, τα καυτά, στο Βέλγιο, με την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή ; Το πρώτο, την διέγραψε από το κόμμα. Το δεύτερο, παραβρέθηκε στο στούντιο του Αντ1, στην εκπομπή της Φαίης Μπαυραγάνη, με στόχο να ενημερώσει το κοινό, τους Έλληνες, τους ψηφοφόρους. Το τρίτο, τόνισε ότι η Καϊλή, βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, λειτουργώντας ως δούρειος ίππος της ΝΔ. Το τέταρτο, προχώρησε στην αποκάλυψη πως από το καλοκαίρι του 22, είχε ενημερώσει την Ευρωβουλή, πως δεν θα την συμπεριλάβει στις λίστες του Κινάλ, στις επόμενες ευρωεκλογές. Το πέμπτο, επανάφερε το θέμα των υποκλοπών στο πρόσωπο του.

Μπορεί, λοιπόν, ο κος Ανδρουλάκης, να θέλει να πατάξει τον Σατανά. Αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός, το παίζει χαζός. Πως να ξεχάσει τα ονόματα των άλλοτε ηγετικών στελεχών του κόμματος του. Που και αυτοί πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη. Και επειδή εδώ είμαστε κανονική μπανανιά, γι’ αυτό δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην φυλακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ένα φέρνει τ’ άλλο, έτσι είναι όλα στη ζωή. Αυτό σημαίνει πως ο μεγάλος πολιτικός σεισμός, που ξέσπασε στην Ελλάδα, μετά την σύλληψη Καϊλή, για ξέπλυμα χρήματος και διαφθοράς. Αναζωπυρώνει και πάλι το θέμα ισχυρού στελέχους του ΠΑΣΟΚ – Κινάλ, που εμπλέκεται το όνομα του, στην υπόθεση Novartis.

Έγκυρες πληροφορίες στα καφέ του Κολωνακίου, που έχει στήσει αυτί το Tsipas Blog, λένε πως το άνωθεν περιστατικό, σιγά που θα περάσει έτσι στο ντούκου. Θα κοστίσει 2 μονάδες. Τουλάχιστον! Ενώ άλλοι βλέπουν μεγαλύτερη απώλεια, λόγω αυτών των λοιπών προσώπων, που ευρίσκονται στη καρδιά του ΠΑΣΟΚ. Που έχουν συνδεθεί με παλιές αμαρτίες.

Αναμένουν όλοι τις επόμενες κινήσεις, που σγουρά προεξοφλούν διαγραφές, πριν την κάλπη του 23.

Θα αντέξει το Κινάλ- ΠΑΣΟΚ και άλλες διαγραφές ;

ΥΓ : Πολλούς από αυτούς, ο κόσμος ήδη τους έχει διαγράψει!

Διαβάστε επίσης : Το θέμα της Καϊλή, τελικά, θα το πιστωθεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ή ΝΔ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.