Η νέα μπίζνα του Mr Lohan, που δείχνει ότι είναι πραγματικά πάρα πολύ δυνατός

Άγγελος Γιαννακόπουλος διακρίνεται δεξιά και αριστερά η Λίντσεϊ Λόχαν

Η  Swiss Med Εμπορική συστήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, από τον Δημήτρη Πιπερίδη και την αδελφή του Ελένη Πιπερίδη, οι οποίοι κατείχαν ποσοστό 45% και 40%, αντίστοιχα στην εταιρεία. Το υπόλοιπο 15%, κατείχε η Ελένη Ιωάννα Καλλία, η οποία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο διατηρεί φαρμακείο στον Χολαργό.

Η εταιρία αυτή, κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό και ανέλαβε να προμηθεύσει το ελληνικό Δημόσιο με 3.000.000 self tests, αντί 10.080.000 ευρώ. Ενώ από την περασμένη Πέμπτη, όπως ανακοινώθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), το πλειοψηφικό της πακέτο, περνάει σε εταιρεία προσώπου που συνδέεται με συγγένεια α’ βαθμού, με τον Άγγελο Γιαννακόπουλο. Ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη γνωστή αλυσίδα φούρνων «Το Χωριάτικο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως κι σε πολλές άλλες, γνωστές και άγνωστες, επιχειρήσεις, με την νυχτερινή διασκέδασης να είναι μέσα φυσικά. Όλοι θα μιλήσουν για το γνωστό mega-club Lohan, στο Γκάζι της Αθήνας, κι όμως, δεν είναι το μόνο. Και σήμερα κοιτάζει ίσα στα μάτια σχεδόν τους πάντες, που θεωρούνται παραδοσιακές δυνάμεις στον κλάδο αυτόν. Μάλλον που θεωρούνταν, καθώς η πανδημία τους λάβωσε ανεπανόρθωτα και, άρα, αμφιβάλω αν θα σηκώσουν κεφάλι όλοι στο αύριο, που έχει αργήσει πάρα πολύ.

Έτσι είναι. Ο Γιαννακόπουλος δεν είναι μόνο επιχειρηματίας εκδοχής νυχτερινής. “Χοντροπαίκτης” είναι και “χτυπαέι” αυτό και εκείνο, ότι τα ..ραντάρ του πιάνουν ότι του κάνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.