Στ΄ αλήθεια, σας βαρέθηκα, κανίβαλοι- Μόνο οι Ζουλού θα το έκαναν αυτό !

Ντροπή. Κι αν δεν νοιώθουμε ντροπή, σίγουρα δεν είμαστε καλά, όταν νοσηλεύεται με κορονοϊό, και μάλιστα σε κατάσταση που δεν την λες «Ελα μωρέ, σιγά», ένας νέος άνθρωπος και δεν το σέβονται με τίποτα. Επειδή αμέσως βρήκαν ευκαιρία τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας να ξεσκονίσουν τους μεγάλους και βαρύγδουπους τίτλους.

Ούτε την υγεία του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ούτε την περιπέτεια που περνάει, ούτε την προσωπικότητα, ούτε τα προσωπικά του δεδομένα. Όλα «κιμάς» στην υπηρεσία των εντυπώσεων. Ντροπή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ντροπή γιατί στοχοποιούν έναν άνθρωπο και πατούν πάνω στη δύσκολη ώρα του, μόνο και μόνο για να ενισχύσουν (έτσι νομίζουν τουλάχιστον) το αφήγημα που πουλάνε.

Επίσης, υποτιμούν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας, με το να παίζει πρώτο τραπέζι πίστα ώρες τώρα, αυτή η χοντρομαλακία περί της ηλικίας του τραγουδιστή (ο 37χρονος ερμηνευτής κλπ, μόνο… λαμπάκια που αναβοσβήνουν δεν χρησιμοποιούν στην ηλικία), λες και ισχυρίστηκε κανείς πως οι 37χρονοι έχουν ανοσία στον κορονοϊό ή λες και είναι πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, που ένας 37χρονος καταλήγει στο νοσοκομείο λόγω κάποιας μεταδοτικής ασθένειας…

Βέβαια το απόγειο της «δημοσιογραφικής» αλητείας είναι πως για να προκαλέσουν εντυπώσεις, επιστράτευσαν μέχρι και συνέντευξη που είχε δώσει ο τραγουδιστής, όπου είχε αναφέρει πως θα κοινωνούσε ακόμα και αν πριν από εκείνον, είχε κοινωνήσει ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια.

Να ξέρουμε τι λέμε. Καταρχάς τι σχέση έχει η Θεία Κοινωνία με τη νόσηση του τραγουδιστή; Μιλάμε για γελοιότητες.  Έχουν καταντήσει εντελώς γραφικοί σε μερικά μέσα ενημέρωσης. Μήπως έχουν… εσωτερική πληροφόρηση ότι έτσι εισήλθε ο ιός στον ερμηνευτή; Για ποιον λόγο ανασύρουν μια συνέντευξη που είχε γίνει πριν από μήνες; Και μόνο που χρησιμοποιούν το Ιερό Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας για να δημιουργήσουν συνειρμούς, δείχνει το ποιόν τους.

Δεύτερον. Και δεν σέβονται με τη στάση τους ούτε τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που θεωρούν τη Θεία Κοινωνία ως το πολυτιμότερο πνευματικό και σωματικό δώρο, ούτε και φυσικά την περιπέτεια υγείας που περνά ο τραγουδιστής, αφού αντί να τον στηρίζουν, αντιθέτως τον χλευάζουν.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε κάνει μια μαρτυρία πίστης που σπανίζει στον επαγγελματικό χώρο του, και δεν είπε τίποτα παραπάνω από ό, τι θα έλεγε κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός. Η Θεία Κοινωνία είναι Σώμα και Αίμα Χριστού και δεν δύναται να μεταφέρει καμία ασθένεια. Και όταν λέμε καμία εννοούμε καμία.

Το να χρησιμοποιούν μια ειλικρινή μαρτυρία πίστης περιπαικτικά, ενώ ο άνθρωπος δοκιμάζεται στο νοσοκομείο, τους κατατάσσει σε επίπεδο αρθρογραφίας και δημοσιογραφίας υπονόμου.

Και τρίτον, αν πιστεύουν πως οι χριστιανοί δεν… είναι άνθρωποι, επειδή πιστεύουν στις υπερφυσικές ενέργειες του Θεού που λατρεύουν, θα μπορούσαμε κάλλιστα να τους κατατάξουμε σε δυνάμεις προπαγάνδας ανάλογες με εκείνες του Σταλινισμού ή του Ναζισμού. Τέτοιες νοοτροπίες είναι που έφεραν αυτά τα βδελυρά είδη φασισμού.

Το μόνο χειρότερο από τη κατευθυνόμενη προπαγάνδα, είναι μια κακοστημένη κατευθυνόμενη προπαγάνδα. Βγάζει μάτι κάθε πρόταση, κάθε επιχείρημα, κάθε αναφορά, για ποιον ακριβώς λόγο χρησιμοποιείται. Το καταλαβαίνει πλέον μέχρι και ένας αδαής και τέτοια δημοσιεύματα περισσότερο οργή προκαλούν, παρά εξυπηρετούν τους κακόβουλους σκοπούς που θέλουν να φέρουν εις πέρας.

Μόνο οι ζουλού θα το έκαναν αυτό. Μόνο. Πρωτόγονοι, ανθρωποφάγοι, κανίβαλοι, έτρωγαν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Για Οικονομόπουλο τα νεότερα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.