Σπουδαίος Γιαννακόπουλος ξανά και ξανά! Με δική του δωρεά, η αναβάθμιση 11 θαλάμων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Το δικό του λιθαράκι στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας έβαλε το «Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς με δωρεά του ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση σε έντεκα θαλάμους νοσηλείας.

Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι από αυτά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές. Η συγκεκριμένη δωρεά ήρθε να για να καλύψει ένα μέρος των κενών που υπάρχουν και η ολοκλήρωση των έργων ήταν η αφορμή για να παραστεί στην εκδήλωση που έγινε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε σύντομη δήλωση που έκανε εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα σημειώνοντας ότι «θελήσαμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να βοηθήσουμε ώστε η δουλειά όλων να γίνεται σε καλύτερες συνθήκες».

Στους ανακαινισμένους θαλάμους έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Επίσης, οι θάλαμοι έχουν εξοπλιστεί με ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα των ασθενών.

Στην εκδήλωση που έγινε παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και άλλοι.

-epiruspost.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.