Σούπερ “πυρηνική βόμβα” από τον Σπύρο Δήμου !! Αυτήν την κίνηση, θα την θυμόμαστε για πάντα…κανείς δεν την περιμένει !

«Ηλία, σημείωσε την πληροφορία που σου λέω, την ξέρουν λίγοι. Πραγματικά λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ούτε καν η οικογένεια του. Φαντάζομαι.

Και τι λέει; Ο ιδιοκτήτης πολλών πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Πάτρα -και όχι μόνο- με ονοματεπώνυμο Σπύρος Δήμου. Με την ευκαιρία : Δεν έχω ακούσει άνθρωπο να λέει κακή κουβέντα για αυτόν. Στον τελικό βαθμό, τα μετράμε όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν, στο δια τάυτα. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και πήρε, τελικά, τη μεγάλη απόφαση. Και την πιο ανατρεπτική, χωρίς αμφιβολία, της μέχρι σήμερα επιτυχημένης επιχειρηματικής του πορείας. Διάλεξε την Θεσσαλονίκη, τη βασίλισσα του Βορρά, την αγαπημένη του πόλη, για να κάνει την επόμενη του επένδυση. Που δεν μπορεί να την κάνει ο οποιασδήποτε, πρέπει απαραίτητα να είσαι «μεγάλος» παίκτης. Η οποία θα αφορά εγκαταστάσεις Πετρελαιοειδών -Υγραερίου.

Πάμε στο τι σημαίνει αυτό. Λογικά θα κρατήσει μόνο τα πρατήρια φιλέτα ναυαρχίδες της Πάτρας. Υπό συζήτηση είναι τα άλλα. Και έχει λογική. Αφήνεις τις πιο μικρές πίστες, για να πας στις μεγαλύτερες. Εξέλιξη λέγεται αυτό.

Δώστε προσοχή την ανάλυση. Για όσους ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι πίσω από τις κλειστές πόρτες. Για όσους ξέρουν να διαβάζουν το μέλλον. Θα σου πουν εδώ. Nα μου το θυμηθείς, η απρόσμενη και …μπουμ εξέλιξη αυτή, θα συζητηθεί πολύ, θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στην αγορά του πετρελαίου, σχετικά με την αχαϊκή πρωτεύουσα».

Όλα τα παραπάνω, μου τα είπε άνθρωπος που στην Θεσσαλονίκη, ξέρει από μέσα, πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά το τριήμερο που ήμουν εκεί, την προηγούμενη βδομάδα.

Επειδή, είναι πασιφανές πως πρόκειται για θέμα με υψηλό βαθμό σοβαρότητας. Και ένα τσακ θέλει για να πας από την αλήθεια στο ψέμα.. Και να προκαλέσεις επικοινωνιακή διαταραχή και σύγχυση. Τι έκανα εγώ; Με το θάρρος που έχω να είμαι συνομιλητής του, γιατί είναι γνωστό πως είμαστε φίλοι, πριν γράψω κάτι, του τηλεφώνησα. Να τσεκάρω αν ισχύει.

Ο κος Δήμου, μου το επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει μόνο ο καπνός, υπάρχει και η φωτιά. Χωρίς ωστόσο να θέλει να μου αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στη παρούσα φάση.

Άρα, είμαστε σε αναμονή !!!

 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.