Σωτήρης Γεωργίου: “Κάποιοι με έλεγαν γραφικό, τώρα με ρωτάνε τι βλέπεις προφήτη;”

Σωτήρης Γεωργίου

Ο Σωτήρης Γεωργίου παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, και σχολιάζει τα γεγονότα μέσα από τα social media.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός αθλητικογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του, οι οποίες θα λέγαμε ότι έχουν ένα σκοπό. Να ταρακουνήσουν και να ξυπνήσουν τις χαμένες μας συνειδήσεις

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Επί χρονιά έγραφα χαρακτηριστικά σε πολλές επισημάνσεις μου για την κοινωνία και όχι μόνο, ότι “το “τέλος “έρχεται. Πολλοί απορούσαν, σήμερα ζούμε μια μορφή αυτού του τέλους. Του τέλους της ζωής που ζούσαμε και νομίσαμε ότι όλα είναι τέλεια χωρία καμία εκτίμηση, αξίες και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Και ότι με την ομορφιά και τα λεφτά δεν σε ακουμπάει τίποτα. Αυτό σήμαινε το αλληγορικό τέλος που περιέγραφα.

Κάποιοι χλεύαζαν, με έλεγαν γραφικό, τώρα με ρωτάνε τι βλέπεις προφήτη;Ένα θα πω. Η ανθρωπότητα πάντα επιβιώνει και γίνεται καλύτερη όταν παίρνει τα μαθήματά της σε όλα τα επίπεδα. Το ατύχημα(;) του ιού, ας γίνει οδηγός για μια νέα εποχή με καλύτερους ανθρώπους, αγάπη για την ζωή,εκτίμηση στο δώρο του Θεού, επιστροφή στις αξίες ,την παράδοση και όλοι μαζί με το εμείς αντί του εγώ κοιτώντας την κοινωνία και όχι να πεθάνει η κατσίκα του διπλανού και ζώντας μέσα στην αμαρτία στα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα» σχολίασε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αγωνία του για το μέλλον.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.