Σωστή αντίληψη και στροφή από DEUS

Πέθανε η νύχτα που ξέραμε και δεν πρόκειται να αναστηθεί, γιατί οι τραγουδιστές έχουν τρελαθεί.

Πολύ καλά ξηγήθηκε ο Βασίλης Γκόγκος… και έκανε στροφή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάνει πλέον ειδικές παραγωγές με καλλιτεχνία αισθητική και πολιτισμού.

Ανακοινώθηκαν αυτά από το DEUS Music Experience (Στροφή Καζίνο, 12ο χλμ, Θεσσαλονίκης) :

ΠΥΞ ΛΑΞ «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ..»
Από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες μόνο παραστάσεις !!!

Special guests
04/10 – 05/10 Κώστας Τουρνάς
12/10 Στέλιος Διονυσίου
18/10 – 19/10 Λάκης Παπαδόπουλος
25/10 – 26/10 Διονύσης Τσακνής, Βαγγέλης Γερμανός
01/11 – 02/11 Γιάννης Ζουγανέλης

Οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της μουσικής ψυχής μας επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη !!!

Οι Πυξ Λαξ με τους ροκ, λαϊκούς και παραδοσιακούς ήχους τους και τα τραγούδια τους που έχουν συνδεθεί με τις ζωές μας για πάνω από 3 δεκαετίες, ετοιμάζουν μια παράσταση που θα εκφράσει την μουσική τους οικουμενικότητα και θα ενώσει γενιές, όπως συμβαίνει εντυπωσιακά σε κάθε τους εμφάνιση, πάντα και παντού χρόνια τώρα !!!

Με τους στίχους και τις μουσικές τους που δεν έχουν σύνορα ,αλλά και την σπάνια ενωτική τους δύναμη συνδέθηκαν με τις ζωές μας τόσο ισχυρά όσο λίγοι !!

Για τις παραστάσεις τους στην Θεσσαλονίκη στο DEUS Music Experience ετοιμάζουν μια μεγάλη μουσική βολτα σε όλα όσα μας ένωσαν κι εξακολουθούν να μας ενώνουν .

Σε όλα όσα μέσα στην μεγάλη πορεία τους μας πρότειναν χωρίς κόμπλεξ και στεγανά, παρά μόνο φροντίδα και μεράκι και τα αγαπήσαμε .

Στα μοναδικά και τόσο ταιριαστά παντρέματα του ηλεκτρικού ήχου με τον λαϊκό και τον παραδοσιακό .

Εκεί που συναντάνε η ηλεκτρική κιθάρα και τα τύμπανα, το κλαρίνο,τον μπαγλαμά, τον τζούρα ή το ακορντεόν και αγκαλιάζονται αρμονικά μέσα σε ένα ποιητικό όσο και βιωματικό στίχο !!!

Παρέα τους σ’ αυτή τη βόλτα αγαπημένοι φίλοι, καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ο καθένας από αυτούς το δικό του ισχυρό σημάδι στη σύνθεση ,στο στίχο ,στο τραγούδι ,στην υποκριτική, στη σάτιρα .

Ο αγέραστος και πάντα ανήσυχος «έφηβος» Κώστας Τουρνάς με την μεγάλη του μουσική ιστορία ,ο Γιάννης Ζουγανέλης με τα απίστευτα συνθετικά, μουσικά αλλά και υποκριτικά ταλέντα του έτοιμος πάντα για αυτοσαρκασμό και σάτιρα. Οι διαχρονικοί, εμβληματικοί και πάντα επίκαιροι Διονύσης Τσακνής και Βαγγέλης Γερμανός .Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιδραστικούς τραγουδοποιούς ο Λάκης Παπαδόπουλος κι ο πολύ μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου θα αποδείξουν ότι οι παρέες γράφουν ιστορία κι ότι η μουσική είναι «Αυτό που μας ενώνει»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.