Sold out το Opera μέσα σε 4 ώρες

Το που πάει αυτή η ιστορία, με την Κατερίνα Λιόλιου, δεν φαίνεται απλά, αλλά τρυπάει τ’ αυτιά και βγάζει μάτια. Αν κάποιοι δεν θυμούνται το γεγονός που άλλαξε τα πάντα, έφερε τα πάνω κάτω, θα τους το δώσει ο σερβιτόρος Τσίπας Μπλοκ, σε πιάτο. Ιφιγένεια Live Basement στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ξεκίνησε η φωτιά, και καπάκι στο LUX, στην επιστροφή στην Αθήνα. Φούντωσαν για τα καλά οι φλόγες. Και η σειρά, όπως την τοποθέτησα.

Όσο και να μη το βλέπουμε, μετά απ’ αυτά, η Λιόλιου που ξέραμε έφυγε και μια άλλη Λιόλιου ήρθε. Είναι, δηλαδή, ”βουνό” τώρα και θα πληρώσεις ακριβά για να πει το «ναι». Επαγγελματικό ναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πρόγραμμα είναι και Opera Music Area – Πρώην Ραντεβού. Τούτο το μαγαζί, του Άκη Αγγελόπουλου, στις αγαπημένες Σέρρες είναι. Δεν πρόλαβε να ανεβάσει την αφίσα και μέσα σε τέσσερις ώρες, είχε τιγκάρει από κρατήσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "KATERINA ΛΙΟΛΙΟΥ MAZI ΤΗΣ o ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑΓΚΑΣ @papatzanis_ CPERA MUSIC AREA 05.05.2024 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 23:30 23: TERONHATOKNHAOPOHOOAA ΠΕΡΙΟΧΗ AYTOKINHTOAPOMIOY (ΠΡΩΗΝ PANTEBOY) ΣΕΡΡΕΣ RSV: 6971 84 44 4 70 LVE"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.