Sold out με καλές παρέες

Τι να περιμένει κανείς από την επιστροφή του Posidonio Music Hall ; Από αυτή την Παρασκευή, 17 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με την τραγουδιστική ένωση, που ελάχιστοι περίμεναν. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης. Που πάντα ήταν ταλαντούχοι, και μπορεί να άργησαν κάπως, αλλά σήμερα βλέπουν όλοι την μεγάλη αξία του. Έχουν τόσα κοινά. Δηλαδή. Θα υπάρχει ανάμεσα τους φοβερή χημεία. Δηλαδή.

Όπως το λέω είναι. Γιατί όσα πολλά εμπόδια σου προσφέρει η ζωή, τόσο θα είσαι συνειδητοποιημένος και συνεργατικός ηγέτης, εκείνη την ημέρα που θα έρθει η λύτρωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέμε, λοιπόν, ότι στόχος είναι να αποδείξουν πως πράγματι, αποτελούν παράγοντες της πραγματικής καλλιτεχνικής ζωής, που δεν έχει ανάγκη τα επικοινωνιακά τερτίπια.

Απάντηση στο ερώτημα : Έδωσε ο Μούτσος.. Γράφει ότι είναι ήδη Sold out! Τον επιβεβαιώνουμε, απο χθες Τρίτη, έχουν πάψει να δέχονται κρατήσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "moutsos_manousos s_manousos 14 14ú. ώ. OPENING ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 MAIOY POSIDONIO MUSICHALL MUSIC HALL ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ DonJulio 210 89 41 033 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ Καλά πήγε αυτό για Παρασκευή Παρασκευή-Σάββατο Σάββατο SOLD OUT"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.