Σοκάρει ηθοποιός που καταγγέλλει πως δεν τον παρενόχλησε σεξoυαλικά κανείς

Σάλο έχουν προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία οι αποκαλύψεις του ηθοποιού Φοίβου Μπρουνοκόντη ότι αυτόν δεν τον παρενόχλησε ποτέ κανείς σεξoυαλικά.

Ο Φοίβος Μπρουνοκόντης έχει κάνει μήνυση σε όλο το ελληνικό θέατρο επειδή κανείς δεν ήθελε να τον γ@μήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως αποκάλυψε ο Φοίβος Μπρουνοκόντης σε ένα πρωινάδικο με βίζιτες που είναι και φεμινίστριες, είναι τριάντα χρόνια στο θέατρο και είναι αγάμητος.

Σύμφωνα με τον Φοίβο Μπρουνοκόντη, όλοι οι ηθοποιοί κουτουπώνονταν αναμεταξύ τους στα παρασκήνια, στα καμαρίνια και πάνω στην σκηνή μετά την παράσταση, αλλά αυτόν δεν τον πηδούσε κανείς.

Μάλιστα, ο Φοίβος Μπρουνοκόντης αναφέρει πως όσες φορές προσπάθησε να χωθεί κι αυτός σε κάποια από τις παρτoύζες που έκαναν οι άλλοι ηθοποιοί, αυτοί τον έβριζαν και τον χτυπούσαν, για να ξεκουμπιστεί.

Όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει τους ηθοποιούς που τον έβριζαν και τον χτυπούσαν, ο ηθοποιός απάντησε πως όλοι τον έβριζαν και τον χτυπούσαν, αφού την είχε πέσει σε όλους -άνδρες και γυναίκες- και δεν του καθόταν κανείς.

Η ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που έχει δεχτεί ο Φοίβος Μπρουνοκόντης έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία, που δεν περίμενε να είναι τόσο άκαρδοι και σκληροί οι Έλληνες ηθοποιοί και να μην πηδάνε ένα συνάδελφό τους, που έχει φτάσει πενήντα χρονών και είναι ακόμα παρθένoς.

Η ιστορία του Φοίβου Μπρουνοκόντη έφερε στο μυαλό των περισσότερων μια άλλη παρόμοια ιστορία, όταν ένας μεγάλος Δάσκαλος του θεάτρου είχε πάρει ανάποδες σε μια πρόβα και είπε στους ηθοποιούς “Σας έχω γ@μήσει όλους. Όποιον δεν τον έχω γ@μήσει, να σηκώσει το χέρι του”, και όταν ένας ηθοποιός σήκωσε το χέρι του, του είπε “Εσύ είσαι άσχημος, δεν σε γ@μάει κανείς!”.

Η σπαρακτική ιστορία του Φοίβου Μπρουνοκόντη συγκίνησε τους τηλεθεατές και χιλιάδες άνδρες και γυναίκες προσφέρθηκαν να τον ξεπαρθενέψουν.

πηγή : pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.