Όχι ρε φίλε!

Σοκ. Σοκ. Απίστευτο. Απίστευτα πράγματα.. Μαθαίνεις την είδηση και εύχεσαι να μην είναι αληθινή, να είναι παραμυθένια και κομπογιαννίτη. Ο άντρας, λοιπόν, που φάγανε άγρια σήμερα το πρωί στη Βάρη, και συγκεκριμένα έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, να μην είναι αυτός, για τον οποίον έχει σπάσει το τηλέφωνο σου και σε ρωτούν όλοι.

Δυστυχώς, όμως, ρωτώντας κάποιους φίλους, είναι αλήθεια.. Δυστυχώς. Ο Τάσος Μπερδέσης είναι νεκρός. Η δολοφονία του πατρινού πυγμάχου, έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα Σεπόλια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι με καλάσνικοφ. Μάλιστα ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. 

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.