Σκοτωμός στη νέα κυβέρνηση! Τα βέτο, η Ντόρα, ο Μπακογιάννης, ο νέος Αρχιεπίσκοπος και το νέο κόμμα Μαρινάκη

Όσοι παρακολουθούν το Tsipas Blog, γνωρίζουν καλά ότι όταν γράφουμε 5 λέξεις, προκύπτουν… άλλες 50. Αυτό συνέβη και με το χθεσινό ρεπορτάζ, περί του δείπνου των 4 ισχυρών εφοπλιστών, στον ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης και των αποφάσεων που πήραν : O Άδωνις στο Ναυτιλίας, ο Σταϊκούρας στο Ανάπτυξης. Ο Γεραπετρίτης στο υπουργείο του Πολίτη, ενώ ο Πλακιωτάκης θα δει την πόρτα της εξόδου.

Έλα όμως που προέκυψε νέα μαρτυρία, από επιχειρηματία μεγάλο και φημισμένο για τα κονέ, τα μέσα, τις κατάλληλες γνωριμίες, που έχει μέσα στην ΝΔ. Μου είπε κατά λέξη :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όντως έγινε η συνάντηση αυτή. Ο Γεραπετρίτης δεν θέλει Προστασίας Πολίτη και θα πάει ή Σκέρτσος ή Οικονόμου. Τσιάρας θα πάει στο Υγείας. Στο Οικονομικών ο Σκυλακάκης και ο Τουρισμού ο Κικίλιας.

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος θα γίνει σύντομα ο δωροθεος και Οικουμενικός ο Αρχιεπίσκοπος Γαλλίας Εμμανουήλ.

Τον Αδωνι δεν μπορεί να τον κουνήσει, είναι απαίτηση και βέτο της πλευράς Σαμαρά. Οπως και ο Δένδιας της πλευράς Καραμανλή.

Κοντά στα άλλα, δεν θα κατέβει για βουλευτής ο Μπακογιάννης, γιατί δεν θέλει η Ντόρα να τον κάψει μετά ο αδερφός της. Τον θέλει η ίδια για υποψήφιο αρχηγό αργότερα.

Τέλος, υπάρχει σενάριο Ο Μαρινάκης να κατεβάσει υποψήφιο με νέο κόμμα τον Μόραλη. Αυτό θα βοηθήσει πολύ την Ντόρα (κουμπαρά του Μαρινάκη) γιατί θα αποδυναμώσει τον Μητσοτάκη, αλλά συμφέρει και την νέα δημοκρατία, γιατί ο Μόραλης σαν κεντρώος, θα αποδυναμώσει το ΣΥΡΙΖΑ πλήρως.

Σκοτωμός!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.