Αν σκέφτεσαι να κάνεις μπίζνα στα τρόφιμα

Αν δεν το ξέρεις, εγώ το ξέρω. Τι ξέρω; Πως τα μεγάλα πράγματα δεν γίνονται μόνα τους κι άσε τους διαφημιστές και λοιπούς μεσάζοντες να λένε τα δικά τους. Η κουβέντα για την Salconet. Στην αγορά των τροφίμων ανήκει. Εδρεύει στο Μιντιλόγλι, σε αυτή την επαρχία στην Πάτρα.

Να σου εξηγήσω το κόλπο. Είτε θες να ανοίξεις υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας super market, είτε ένα περίπτερο, είτε παντοπωλείο, διότι δεν έχεις το κεφάλαιο για το άνοιγμα. Εδώ να απευθυνθείς, που τα έχει όλα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ανεβαίνει, ανεβαίνει, ψηλώνει, η δουλειά είναι σε άνοδο…Και αν θες να ψάξεις για ποιον λόγο, γιατί όλοι οι άνθρωποι του δουλεύουν τόσο σκληρά. Δουλεύουν και μέρα και νύχτα.

Θα το πήρες πρέφα απο το instagram. Είπαμε. Τα μεγάλα πράγματα δεν τα ορίζουν οι δυνάμεις τύχης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "alexandrosxri 3ώ. Δείτε τη μετάφραση Round 2"
Μπορεί να είναι εικόνα ξυλαποθήκη και κείμενο που λέει "alexandrosxri 3ώ. Δείτε τη μετάφραση oft Soft Soft oft Soft of Soft Round 2"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξυλαποθήκη και κείμενο που λέει "alexandrosxri 25 λεπ. Δείτε τη μετάφραση CHWARZI E机 Round 3"
Μπορεί να είναι εικόνα ξυλαποθήκη και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.