Από σήμερα, το καλύτερο, ever «Tokyo»

Αυτό το «Tokyo Theater Athens», ίσως να είναι το καλύτερο «Tokyo Theater Athens», που έχουμε δει ποτέ. Και από αυτό, που πήρε το πρωτάθλημα, με την Λένα Ζευγαρά. Κι όμως. Ίσως λέω και έχω λόγους να πατήσω. Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα, πράγματι θα δείτε ένα άλλο Tokyo, ναι με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, όμως και πάλι δυναμικό, με την αύρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή. Το να αφήσεις μια σελίδα και να πας σε μια νέα σελίδα, να δοκιμάσεις αυτό κι εκείνο. Μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.. Πολύ μας ενδιαφέρει. Να μη φοβάσαι το καινούριο. Να αγκαλιάσεις την αλλαγή. Είναι απαραίτητη στην εποχή των μεγάλων αλλαγών. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε κολλημένα μυαλά. Όχι προχωρημένα.

Ιδού η νέα ομάδα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο STAN Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, που θέλει να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πάντα δίνει κάτι διαφορετικό στο κοινό το. Μαζί του εμφανίζονται οι ανανεωμένοι Kings, με την νέα προσθήκη του συγκροτήματος, τη Μαριλένα Animado και το νέο τους hit single «Madame». Eπίσης στην σκηνή θα δούμε και την σέξι DJ Lia Papadaki

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.