Σήμερα στις 5, η Νύχτα θα αποχαιρετήσει, έναν άνθρωπο μεγάλης κλάσεως

Τις τελευταίες ώρες, πέσανε μαζεμένες οι κακές ειδήσεις, στην οικογένεια της νύχτας, ακόμα και θάνατοι που δεν περίμενες. Δεν παίρνεις πρέφα τι συμβαίνει και για ποιο λόγο ξεκόβεις από το νήμα της ζωής. Όπως ο Ντίνος Παπαγεωεργίου, ο αδερφός του Θανάση Παπαγεωργίου, με πολλά χιλιόμετρα σε Fix, Fever, Θεα. Ξαφνικά τελείως, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην οικία του στην Αθήνα, σε ηλικία μόλις 60 χρονών, υπέστη ανακοπή, βυθίζοντας σε πένθος το στενό του οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Τι να πεις.. Να πεις μόνο πως σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι. Γαμησετα..Έτσι είναι το παιχνίδι της ζωής. Άδικο, αλλά αυτό είναι. Όχι κάτι άλλο. Η γιορτή του θανάτου. Κι εγώ είμαι με το θάνατο. Εκεί, όταν έρθει το τέλος, καταλαβαίνεις ο άλλος τι κλάση είναι.  Στο θάνατό φαίνεται η μαγκιά του καθενός, τα κυβικά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αν λάβουμε υπόψη τα μηνύματα, τα δεκάδας, το εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήριά, το δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήταν ένα διαμάντι αληθινό, αγνός ειλικρινής και αγαπητός. Κύριος σε όλα. Ο Ντίνος Παπαπαγεωργίου πρέπει να ήταν άνθρωπος μεγάλης κλάσεως.

Θα τον αποχεραιτήσουν σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας (Κοιμητήριο Κεραμιδιάς).

Διαβάστε επίσης : Όλα έγιναν ξαφνικά – Πέθανε ο αδελφός του Θανάση Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.