Σίγουροι για την πρωτιά του και την σεμνότητά του!

Κωνσταντίνος Αργυρός

Όλοι πλέον “αγοράζουν” το “TsipasBlog” για να διαβάζουμε τις επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών καλλιτεχνικού στίβου. Οι καιροί έχουν αλλάξει από την εποχή του τηλεκοντρόλ. Δεν υπάρχει πια η τηλεόραση. Και το σπουδαιότερο μουσικό γεγονός για την τραγουδιστές μας, ήταν και παραμένουν τα Mad Video Music Awards. Το να διακριθεί με βραβείο Έλληνας καλλιτέχνης σε αυτά, είναι σημαντικό γεγονός.

Ανακοινώθηκε ότι σε τρεις σημαντικές κατηγορίες των Mad Video Music Awards 2020 είναι υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Όνομα τραγουδιστή σφραγισμένο στη μνήμη μας. Συγκεκριμένα, διεκδικεί το βραβείο του άνδρα καλλιτέχνη της χρονιάς, εκείνο για το βίντεο κλιπ της χρονιάς για το «Τι να το κάνω» και το τραγούδι της χρονιάς με το «Μαζί σου». Και είμαστε σίγουροι ότι και στις 3 κατηγορίες Θα βγει πρώτος. Κάθε χρόνο από το 2016 μέχρι και σήμερα, που βρίσκεται στον Μπερτάκη, πρώτος ο Αργυρός. Αρχικά στο Teatro, στο Fantasia κυρίως, στο VOGUE στη Θεσσαλονίκη, πιο περιστασιακά, ενώ αναμένουμε να δούμε το που θα είναι τον ερχόμενο χειμώνα. Σίγουρα με την Ελένη Φουρείρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθόλου ερωτηματικό ο Αργυρός στα MAD. Ο γεννημένος το 1986 στη Λευκάδα είναι ο κυρίαρχος στο αγώνισμα του. Το φαβορί. Κι όταν δεν τραγουδάει, δεν σταματάει μέχρι σήμερα να δίνει εξετάσεις σεμνού ανθρώπου. Όλοι όσοι τον αγαπούν νοιώθουν δικαιωμένοι, διότι κρατάνε στη μνήμη τους έναν star τραγουδιστή και σωστό άνθρωπο..

-πηγή φωτογραφίας (alter-info.gr)

Διαβάστε επίσης : Τι μαρτυρά η υποψηφιότητα στα MAD από Ζευγαρά!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.