Σιγουριά Αρχών, ότι στις επιθέσεις σε μαγαζιά της Πάτρας, πίσω είναι η τοπική Μαφία

Για να γίνουμε αντιληπτοί, για μην παίξουμε την κολοκυθιά. Οι δράστες, που κρύβονται πίσω από την πίεση, πιο σωστά τους εκβιασμούς, με γκαζάκια, σε 2 καφετέριες της Πάτρας, τα ξημερώματα της Τρίτης, είναι από τους άρχοντες του τοπικού υποκόσμου. Αν δεν είναι από τους άρχοντες του τοπικού υπόκοσμου, από που θα είναι;

– Παίξτε μπάλα διαφορετικά, δεν το πάτε σωστά! λένε στα ίσα στα μαγαζιά αυτά. Αυτά απαντάνε “Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν είδαμε τίποτα, δεν ακούσαμε τίποτα. Εμείς θέλουμε απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, όμορφα και ωραία. Τι φταίμε που η κυβέρνηση της παράνομης νύκτας, μας τραμπουκάρισε, μας έστειλε μήνυμα καραμπινάτο;”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την ευκαιρία, να αναφέρω ότι τις έρευνες ανέλαβε η Δημόσια Ασφάλεια – αντί της Κρατικής – γεγονός που σηματοδοτεί ότι οι αρχές καταλήγουν στο ίδιο ακριβώς σενάριο με εμάς, και αυτό γιατί, η Δημόσια Ασφάλεια είναι αρμόδια για την εξιχνίαση αντίστοιχων υποθέσεων. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.