Σίγουρα κερδισμένος θα ‘ναι ο προκομμένος

Επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Εύα Ρήγα, η τραγουδίστρια Εύα Ρήγα. Έχω μελετήσει προσεκτικά την περίπτωση της, και έχω άποψη – γνώμη. Άκου τι θα σου πω. Δεν υπάρχει τέτοιο φωνή σε πολλές άλλες. Πρόκειται για μια από τις λίγες, τις σπάνιες. Περίσσιο το ταλέντο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο αγώνας και η υπομονή σε κάνουν να ξεχωρίσεις στη σημερινή κοινωνία. Κοινωνία αγώνα και διεκδίκησης υπάρχει. Όχι έχω τις ξεχωριστές ικανότητες, όχι θα έρθει μόνο του. Τότε ισοπεδώνεται ο προκομμένος, o νοικοκύρης, ο εργατικός, ο παραγωγικός, δημιουργικός, με τον τεμπέλη, με τον αραχτό, όπως στο λέω.

Λένε Εύα Ρήγα και ο νυχτερινός λάος, την βάζει στην πρώτη κατηγορία. Στην κατηγορία της δουλειάς, και δικαιώνεται. Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα, υπάρχει κινητικότητα γύρω από το όνομα της. Νέο τραγούδι. Τις Τρίτες στο Mayor στο Κολωνάκι. Και τα καλύτερα έρχονται !!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.