Με σφραγίδα Φανιέρου, το δεύτερο κατάστημα «The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger» στην Κύπρο

Μόνον ένα όνομα στην Κύπρο, αρκεί να πεις και να σου ανοίξουν όλες οι πόρτες. Το Φανιέρος. Καμιά σχέση με κανένα άλλο άνομα. Με δυσκολία να βρεις τέτοιο σαν κι αυτό. Δεν θα βρεις. Δεν υπάρχει το κάτι άλλο, το κάποιος άλλος.

Να μπούμε στην ιστορία. Ξεκινάμε από τον Αντώνη Φανιέρο. Και μπορεί να μην ήταν πολιτικός, να μην ήταν καλλιτέχνης, να μην ήταν επιστήμονας. Όμως είχε το χάρισμα, το είχε ναι, ναι εξασφαλίζει αναγνωσιμότητα, να τραβάει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολύ περισσότερηο και από αυτούς, που κρατάνε τους όρους επώνυμος, celebrity κ.λπ. Επιχειρηματίας ήταν και ακόμα περισσότερο, δημιούργησε τον θρύλο ότι πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Μεγαλονήσου. Και έτσι ήταν. Οι τίτλοι που τον συνόδευαν : «Άρχοντας της νύχτας», «Μύθος». Τι άλλο; «Λαϊκός ήρωας», «Άγιος», «Άγγελος». Και καθόλου άσχετοι. Λόγω της φιλανθρωπικής του δράσης, αφού βοηθούσε αρκετό κόσμο, έχτισε εκκλησίες και γηροκομεία..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από τη Λάρνακα ο Αντώνης Φανιέρος, γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στην Αραδίππου. Γονείς του ο Χαράλαμπος Παναγή και η Ευανθία Κουμανταρή από την Αραδίππου, οι οποίοι ασχολούνταν με τη γεωργία. «Έφυγε» στις 6 Μαρτίου 2017, σε ηλικία 72 ετών.

Ποιοι ήταν η συνέχεια του. Τα 5 παιδιά του. Αγόρια και κορίτσια. Για την πραγματική συνέχεια μιλάμε. Ο γιος του Λουκάς Φανιέρος, και από την δεύτερη γενιά, ο εγγονός του Αντώνης Φανιέρος jr. Ο γιος του Λουκά.

Στο instagram, εκεί το πήρε το μάτι μας, καταλάβαμε πως τη δική τους σφραγίδα, έχει το δεύτερο κατά σειρά κατάστημα στην Κύπρο, της αλυσίδας εστίασης The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger. Στη Λευκωσία άνοιξε. Ενώ το πρώτο, το συναντάμε στη Λάρνακα (επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 28 & Γιαννάκη Αεροπόρου) και είναι από τις αρχές του 2022.

Να Θυμίσω για την εταιρεία The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger. Προηγήθηκαν αρκετά ταξίδια και συναντήσεις, μέχρι να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Greek Souvlaki Cyprus Ltd. Για να της παραχωρήσει το δικαίωμα λειτουργίας και ανάπτυξης του δικτύου στην Κύπρο. Και δεν πείστηκε έτσι, με βρήκες, άντε πάρτο. Όχι. Πρώτα είδε την κατάλληλη ομάδα, το συγκεκριμένο και πολύ δυναμικό business plan, από την Greek Souvlaki Cyprus Ltd. Στους μετόχους της, και η οικογένεια Φανιέρου.

Τι θα βρείτε στην The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger. Μια μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, burgers, club sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά. Από το μενού δεν θα λείπουν και οι vegan επιλογές, καλύπτοντας έτσι όλη τη γευστική παλέτα ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από delivery και take-away, έχει ένα άνετο καθιστικό, όπου οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν το εξαιρετικό του service.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.