Σφαίρα Club: Δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή στο Μπουρνάζι – Απόψε, όμως, το γυρίζει στην Κρήτη!

Στη νύχτα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας: Την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Και στο Σφαίρα Club, στο Μπουρνάζι, φαίνεται πως τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Γι’ αυτό και οι Παρασκευές συνεχίζουν να έχουν έντονο live χαρακτήρα. Γιατί εδώ το παιχνίδι δεν περιορίζεται στους DJs, τις χορεύτριες και το υπόλοιπο εντυπωσιακό πρόγραμμα. Στο προσκήνιο μπαίνουν και γνωστοί καλλιτέχνες, δίνοντας κάθε φορά έναν διαφορετικό τόνο στη διασκέδαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόνο που απόψε, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, το Σφαίρα Club αποφασίζει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα.

Αφήνει για λίγο στην άκρη την κλασική συνταγή και ρίχνει στο τραπέζι μια αυθεντική κρητική βραδιά. Με λύρα, λαούτο, μαντινάδες και γλέντι μέχρι το πρωί!

Στο επίκεντρο ο Αντώνης Γαμπιεράκης, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάκη και την ομάδα τους, που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της Κρήτης στην καρδιά του Περιστερίου.

Μια διαφορετική πρόταση για το κοινό του Μπουρναζίου, που αποδεικνύει ότι ένα μαγαζί μπορεί να παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του, αλλά ταυτόχρονα να δίνει στον κόσμο καινούργιες αφορμές για να βγει και να διασκεδάσει.

Γιατί η επιτυχία θέλει συνταγή. Αλλά θέλει και φρέσκες ιδέες.

Σφαίρα Club: Αγίας Παρασκευής 64, Μπουρνάζι, Περιστέρι.

Ώρα έναρξης: 00:00

Κρατήσεις: 6980639815

ΠΡΟΣΦΑΤΑ