Σε ποιο ραδιόφωνο θα συνεχίσει

Ο δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός, Σωτήρης Γεωργίου

Το κείμενο που “ανέβασε” από τη σελίδα του στο facebook :

Με ρωτάτε συνεχώς και σας ευχαριστώ πολύ, σε ποιο ραδιόφωνο θα συνεχίσω μετά το λουκέτο στον Sport24radio 103,3, λέγοντας μου μαλιστα ότι εκτός της πετυχημένης μου, σχεδόν 30της, σταδιοδρομίας, είχα και μια από τις κορυφαίες εκπομπές της βραδινής ζώνης. Μιλώντας λίγο για αθλητικά και βασικά με εξαιρετικές μουσικές και πολλά κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά θέματα με καλεσμένους μεγάλα ονόματα απ όλους τους χώρους που κάθοντας 4 ολόκληρες ώρες (όπως Πλούταρχος, Σχοινάς, Άργυρος, Σαμπάνης και πολλοί ακόμα)! Και με πολλές αποκαλύψεις ασφαλώς για όσα θα έρθουν, όπως ότι το τέλος σε ότι ξέραμε, που ήρθε φέτος το προλογίζαμε από το 2018 βασικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

***Δεν εξαρτάται από μένα αυτό όμως καθώς στα μίντια σήμερα δεν υπάρχει καμιά αξιοκρατία και δεν θέλουν πλην ελάχιστων Μέσων ελεύθερες φωνές και αλήθειες άλλα χαχαχουχα, non paper και καυλάντα. Φυσικά, πρέπει να είσαι διαδρομιστής, γλείφτης, ταλιμπάν κτλ Γι αυτό, και ισοπεδώθηκε ο χώρος.

Δεν έμεινα στο Δημόσιο (στην αγαπημένη μου, άλλα με πολλά προβλήματα και άλλα, τότε το 2015 ΕΡΤ) όπως θα μπορούσα να βολευτώ, γιατί μ αρέσει η δημιουργία και στην προηγούμενη
δουλειά μου πήγαμε στην κορυφή.

Ενδιάμεσα μου επιτέθηκαν και σωματικά, γιατί λέω αλήθειες, με χλεύαζαν και δικαιώθηκα σε όλα. Μας “έφαγαν” από δουλειές, γιατί δεν δεχόμουν την γραμμή.

Όποτε, δεν εξαρτάται από μένα και σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά για την προτίμηση προς το πρόσωπο μου, που σημαίνει ότι κάνω κάτι κάλο! Ίδωμεν….! Δεν θα χαθούμε, όμως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ο κόσμος, όμως, θα πρέπει να διαλέξει τι θέλει. Αποχαύνωση και χάος ή ποιότητα;

***Ασφαλώς υπάρχουν και μερικές φωτεινές εξαιρέσεις στον χωρώ των ΜΜΜ σε όλα τα επίπεδα που κρατάνε την σημαία ψιλά

Καλή δύναμη με υγεία!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.