Σχεδόν έτοιμα! Τα Philippemichel, 32 ποικιλίες αρωματικών αλατιών – Με την υπογραφή του διεθνή πατρινού σεφ Μιχαήλ Χατζή

Είναι να σε πιάνει χαρά, τουλάχιστον αν σκεφθείς ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι, που ασχολούνται με τη δημιουργία. Δεν θέλουν τα έτοιμα, θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους πράγματα. Με όρεξη και φαντασία. Άξιο, λοιπόν, να διαθέσει κανείς και μια ολόκληρη μέρα στην ιστορία τους. Μιλάμε για την συμβολή των ΜΜΕ, που πρέπει να σταθούν, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοσμάκη, όπως με τον Μιχάλη Χατζη. Πατρινός σεφ, με διακρίσεις πολλές στις ελληνικές και τις διεθνείς κουζίνες. Το όνειρο του, δεν το βιάστηκε, το δούλεψε, καλλιέργησε τις συνθήκες, και να που έφτασε η ώρα να το κάνει πραγματικότητα.. Βγάζει τα Philippemichel. Δηλαδή ; 32 διαφορετικές ποικιλίες από αρωματικά αλάτια.

Πότε τα ξεκινάει ; 20 Μάιου. Και ξεκινάει την σειρά των αλατιών, με άρωμα espresso.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε για το brand. Είναι βασισμένο όλο σε μια μικρή ιστορία. Philippemichel, όπου είναι το όνομα του πατέρα του Φίλλιπου και το δικό του Μιχαήλ, στα γαλλικά. Είναι ένα όνομα, το οποίο θα μπει στο μέλλον στα δικά του εστιατόρια. Το σχήμα που υπάρχει στην ετικέτα, είναι ο κόκος, από το χοντρό αλάτι, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο και έχει αυτό το σχήμα. Η χρυσοτυπία έχει γίνει, διότι το αλάτι είναι χρυσός για το φαγητό και το λευκό backround υποδηλώνει την λευκή στολή, του σεφ και την καθαριότητα.

Μόλις ολοκληρωθεί η σειρά, από 32 ποικιλίες αρωματικών αλατιών, θα βγει ένα βιβλίο, με την υπογραφή του, το οποίο θα εξηγεί την ιστορία πίσω από τα αλάτια, τον λόγο επιλογής της συγκεκριμένης ημερομηνίας και διάφορα άλλα για τα αλάτια.

Να τονίσουμε ότι ο σεφ Μιχαήλ Χατζής, τα πρώτα 120 αρωματικά αλάτια, θα τα προσφέρει αφιλοκερδών σε ανθρώπους του χώρου και του κοινωνικού του κύκλου.

Να πούμε και το τελευταίο. Δεν θα μπουν σε τυχαία μαγαζιά. Αυτονόητο εξάλλου. Διότι κρατάει υψηλό κύρος και prestige στο όνομα του, και στις δουλειές του.

Βρείτε τον :

Instagram : chef_michailchatzis_
Official website www.michelhatzis.com

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.