Σχέδια για νέες εκδόσεις και ραδιόφωνα

Σχέδια για νέες εκδόσεις και ραδιόφωνα

*** Πολλά νέα σχέδια για εκδόσεις και τακτικές κινήσεις στην σκακιέρα του Τύπου εχει το “γωνιακό μαγαζί” (και λόγω Μαρινάκη) των “Παραπολιτικών” στον Πειραιά. Νέα περιφερειακά ραδιόφωνα, νέα πολιτική εφημερίδα, νέα περιοδικά από τον Γιάννη Κουρτάκη.

*** Εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα στα μίντια της Dimera. Aυτοί που ισχυρίζονται πως γνωρίζουν τις «επιθυμίες» του μεγαλομετόχου αποκλείουν το «λουκέτο» στο ημερήσιο φύλλο του ΕΘΝΟΥΣ. Κάποιοι αλλοι, κινδυνολόγοι, επιμένουν οτι ο Ομιλος Σαββίδη θα “επενδύσει” στο κακό σεναριο (μετα τις εκλογές) αφού πρώτα ξεκαθαρίσει την περίπλοκη κατάσταση στο Open.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

*** Εσκασε μύτη το κεντροδεξιό site με το… αριστερόστροφο ονομα, tomanifesto.gr. Mε Γιάννη Χρηστάκο, Χάρη Παυλίδη, Γιάννη Παπαγιάννη και άλλους. Kάποιοι δεν αποκλείουν απο πίσω να βρίσκεται ο Γιώργος Μουρούτης, ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, που έχει αποχωρήσει απο το Liberal.

-Ζοοrnalistas.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.