Για Sasa Live Stage, πως τα πάει ;

Απολογισμός Sasa Live Stage. Ποιος απολογισμός, για να κάνουμε ταμείο; Για να ξέρουμε τι λέμε και που βρισκόμαστε. Των τριών πρώτων αγωνιστικών. Στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα της Α Εθνικής, της νυχτερινής Αθήνας. Η ομάδα, με πρόεδρο τον Γιώργο Πάτση, προπονητή τον Μάριο Παπαδάτο, καλλιτεχνικό ηγέτη τον Δήμο Αναστασιάδη. Μετά από μία εκπληκτική σεζόν στη Θεσσαλονίκη, ήρθε με φόρα στην Αθήνα, για να δείξει πως όχι άδικα, όχι τυχαία, όχι στημένα, λένε οι γνώστες πως πλέον συγκαταλέγεται στην πρώτη γραμμή.

Ενισχύεται από τις δυνάμεις των : Goin’Through, Ισορροπιστή, Χ. Μηλιού, Ναυσικά, Γ. Τεργιάκη και DJ Δημήτρη Μεταξά. Η ομάδα αυτή, έχει την έδρα της, στον χώρο που μέχρι πέρυσι στεγαζότανε το Galea! Που βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό. Πάνω από το Posidonio.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως λοιπόν τα πηγαίνει. Ξεκίνησε να στήνεται αμέσως μετά την περίοδο της τελευταίας καραντίνας, στη σιωπή και με υπομονή. Με τη σκοπιμότητα να μπει σφήνα στους γείτονες μεγάλους.. Το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο, το οποίο όμως, δείχνει να το καταφέρνει, μέχρι σε αυτό το βαθμό. Οι μέρες περνάνε, οι βδομάδες περνάνε και Sasa Live Stage παίρνει αίγλη, τραβάει τα φλας και στρας, επειδή είναι ομάδα δουλεμένη.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.