Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Στο μικροσκόπιο οργανωμένο δίκτυο κλοπής αυτοκινήτων και καλλιεργειών ινδικής κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, την οποία συντονίζει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο, ενώ σε αυτή συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και από το Ρέθυμνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αξιωματικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος, αξιοποίησαν πληροφορίες που αφορούν στην εγκληματική δράση νεαρών κυρίως ατόμων, που σχετίζεται με κλοπές αυτοκινήτων, αλλά και το κύκλωμα που αφορά στην κυκλοφορία αυτών των οχημάτων με κανονικές άδειες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, και με τη χρήση drone, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή, για τον πιθανό εντοπισμό φυτειών ινδικής κάνναβης.

Όπως γίνεται γνωστό, ήδη κατασχέθηκαν ευρήματα και έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ πληροφορίες -που δεν έχουν προσώρας επιβεβαιωθεί- κάνουν λόγο για 4 άτομα που έχουν προσαχθεί και ελέγχονται.

Διευρυμένη επιχείρηση και στα Ζωνιανά και Λιβάδια

Η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό χασισοφυτειών στο Μυλοπόταμο αλλά και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Από χθες «χτενίζουν» τις συνήθεις ύποπτες περιοχές, και πραγματοποιούν έρευνες στις περιοχές των Ζωνιανών και στα Λιβάδια, όπου εντοπίστηκαν τρεις “ορφανές” φυτείες με συνολικά 89 δενδρύλλια.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες και χώρους σε Πέραμα, Πάνορμο και άλλα σημεία της περιοχής, ενώ προχώρησαν σε κατασχέσεις υλικών και προσαγωγές.

Οι περιοχές εξερευνήθηκαν διεξοδικά για στοιχεία που θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω ανάλυση.

-zougla.gr/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.