Σαρώνει τα πρωτοσέλιδα, το ΚΙΝΑΛ

Κόμμα με μονοψήφιο ποσοστό. Το πρώην ΠΑΣΟΚ που κυκλοφορεί στην πιάτσα ως κιναλ. Κι όμως ξαφνικά και από το πουθενά παίζει πρώτο τραπέζι στα μανταλάκια. Είναι το κόμμα που γνωρίζει μεγάλη δημοσιότητα. Όλα τα πρωτοσέλιδα δικά του. Που οφείλεται αυτό;

Γιατί τόσο υψηλό ενδιαφέρον για το… κινάλ. Και ένας ανταγωνισμός αποκλειστικοτήτων και αποκαλύψεων από τα κανάλια. Και τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ποιος! Ένας πολιτικός καμένο χαρτί. Αυτός που εγκατέλειψε το κόμμα του και έκανε άλλο. Άσε ότι με την πορεία του ως πολιτικός και την πρωθυπουργία του δεν ξανασηκώνει κεφάλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εγγυητής της ενότητας ο ΓΑΠ. Τι μαϊμουδιές είναι αυτές. Γιατί να κινδυνεύει η… ενότητα σε κόμμα που το έχει πάρει η κατηφόρα επειδή θα διεκδικήσουν κι άλλοι, όχι μόνο ένας την προεδρία. Σε ποιο βιβλίο της δημοκρατίας το γράφει αυτό;Ο τζόγος είναι η αιτία που το κινάλ έγινε το θέμα των ημερών. Δηλαδή; Ποιος θα κερδίσει στις εκλογές τους. Αυτό είναι. Θα εκλεγεί ο Λοβέρδος; Θα σκάσει έκπληξη; Ποιος παίζει πίσω από τον Χρηστίδη; Ποιος άλλος θα αποσυρθεί μετά τον Κεγκέρογλου. Κάτι τέτοια τραβάνε το ενδιαφέρον και χαρίζουν δημοσιότητα που είναι αδύνατο να την εκμεταλλευτεί το πεθαμένο κινάλ. Με τις μπαρούφες του παρελθόντος (φώτο) και τη μνήμη Ανδρέα δεν γίνεται τίποτα.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.