Santa Kostas is coming

Γράφει η Amodini Κωστάκη

To τσικνοκαθαραδευτεριάτικο πνεύμα με εσάνς από Σαρακοστή μου ψιθύρισε, εκεί που χουζούρευα προχθές το πρωί: «Ο Κωστάκης ο Χασαποταβέρνας και η καραμανλική κουστωδία θα κρίνει ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν άντεξα και αντιμίλησα στο πνεύμα: «Καλά, ούτε στις αργίες δεν μ’ αφήνεις ν’ απολαύσω το χουζούρι μου;».

Το πνεύμα απτόητο επέμεινε: «Και σύ και οι δεξιοί φίλοι σου – ναι, το ξέρω ότι έχει δεξιούς φίλους – βάλτε το νιονιό σας και σκεφτείτε: Ποιος είναι του χεριού του Χασαποταβέρνα; Βραχυ-μεσο-μακρο-πρόθεσμα. Ο Λαχαναγοράς ή ο Χάρβαρντ-Siemens;

Και μην το ξεχνάτε: οι καραμανλικοί ελέγχουν την ΝΔ σταθερά, υπόγεια και υπέργεια. Οι καραμανλικοί είχαν υποχρεώσει τον Σαμαρά να πάει σε πρόωρες εκλογές, τότε που ακόμη και η καθαρίστρια του γραφείου του ήξερε ότι θα τίς έχανε -όχι, δεν ήταν υποψήφια του Σύριζα η καθαρίστρια. Οι καραμανλικοί έβαλαν το στιλέτο στην πλάτη του Τσίπρα, να βγάλει τον δικό τους Πρόεδρο Δημοκρατίας. Οι καραμανλικοί ”συνέστησαν” στο χρυσό αγόρι Αλεξ να σουτάρει τον Μπαρουφάκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Aντε να δούμε πόσο καλά ξέρουν οι δεξιοί τις ισορροπίες στο ίδιο τους το μαγαζί!»

Αυτά είπε το Πνεύμα και σας τα μεταφέρω αυτούσια!

Με τις καλύτερες ευχές μου!

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.