15 χρόνια το πανεπιστήμιο αυτό

Ο όμιλος Momentum, έχει γίνει χρυσός όμιλος. Γιατί μεγαλώνει, όλο μεγαλώνει, καταστήματα προσθέτει συνεχώς. Πλέον δυνατά και στα νησιά. Πλέον και στα μπουζούκια.

Και το κάνει διότι η ομάδα του, παρά τις τεράστιες δυσκολίες του σήμερα, δεν φοβάται. Βγαίνει μπροστά, δημιουργεί φάσεις…Και σκοράρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, πράγματι, όπως το περιγράφω. Είναι πολλά και γνωστά τα brand του Momentum, αλλά σαν τη συναισθηματική αξία του Opus, κανένα άλλο. Θες γιατί είναι το στέκι τους, το καθημερινό, μετά τις 3 το μεσημέρι, θα τους δει όλους εκεί. Θες γιατί είναι από τα πρώτα παιδιά της οικογένειας, που όταν γεννήθηκε, πριν 15 χρόνια, στο κέντρο της Γλυφάδας, δεν πέρασε και λίγα. Ξύλο έτρωγε καθημερινά επι ένα χρόνο, αλλά με υπομονή και την καταλυτική προσθήκη του Αντώνη Ρέμου στο παιχνίδι του, το έφερε τούμπα. Η φήμη του απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το Opus, λοιπόν, προσφέρεται για όλες τις ώρες της μέρας. Προσφέρεται για καφέ, brunch, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα. Και άλλος λόγος υπάρχει, για να έρθεις εδώ και να περάσεις υπέροχα. Είναι τα parties και τα τα υπέροχα lives του.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα ζυμαρικά
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σασίμι και σούσι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.