15 χρόνια το πανεπιστήμιο αυτό

Ο όμιλος Momentum, έχει γίνει χρυσός όμιλος. Γιατί μεγαλώνει, όλο μεγαλώνει, καταστήματα προσθέτει συνεχώς. Για μια φορά ακόμα. Πλέον δυνατά και στα νησιά. Πλέον και στα μπουζούκια.

Και το κάνει διότι η ομάδα του, παρά τις δυσκολίες του σήμερα που είναι μεγάλες, αναζητά τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες, βγαίνει στο γήπεδο και δημιουργεί φάσεις. Σκοράρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, πράγματι, όπως το περιγράφω. Είναι πολλά και γνωστά τα brand του Momentum, αλλά σαν τη συναισθηματική αξία του Opus, κανένα άλλο. Θες γιατί είναι το στέκι τους, το καθημερινό, μετά τις 3 το μεσημέρι, κάπου εκεί. Θες γιατί είναι από τα πρώτα παιδιά της οικογένειας, που όταν γεννήθηκε, πριν 15 χρόνια, στο κέντρο της Γλυφάδας, δεν πέρασε και λίγα. Ξύλο έτρωγε, αλλά με υπομονή και την προσθήκη του Αντώνη Ρέμου το παιχνίδι του, το έφερε τούμπα, άλλαξε το σκηνικό. Η φήμη του απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Το Opus, λοιπόν, προσφέρεται για όλες τις ώρες της μέρας. Προσφέρεται για καφέ, brunch, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα. Και άλλος λόγος υπάρχει, για να έρθεις εδώ και να περάσεις υπέροχα. Είναι τα parties και τα τα υπέροχα lives του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.