Σαν το Opus, κανένα άλλο για το Momentum group – Aνοιξε πριν 13 χρόνια, στο κέντρο της Γλυφάδας, και επί ένα χρόνια…”έφαγε πολύ ξύλο” – Αλλά με υπομονή και την μεγάλη βοήθεια του Αντώνη Ρέμου, άλλαξε το παιχνίδι και έγινε κυρίαρχος- Brand πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα- Τώρα ανακαινίζεται (αποκλειστικές φώτο)

Ο όμιλος Momentum, έχει γίνει χρυσός όμιλος. Γιατί, χρυσός ; Είναι ικανός να μεγαλώνει, όλο μεγαλώνει, καταστήματα προσθέτει συνεχώς. Συνεχώς. Το πράμα, ήταν αναμενόμενο, αυτή η ομάδα, δεν λέει είμαστε καλά, μια χαρά, θα μένουμε σε αυτά που έχουμε. Όχι, παρά τις πολλές δυσκολίες και ανησυχίες, αναζητά τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες, βγαίνει στο γήπεδο και δημιουργεί φάσεις. Σκοράρει.

Ναι, πράγματι συμβαίνει αυτό, όπως το περιγράφω. Έχει πολλά και γνωστά και πετυχημένα μαγαζιά ο όμιλος Momentum, αλλά τη συναισθηματική αξία την ανεκτίμητη του Opus, δεν την έχει κανένα άλλο. Θες γιατί είναι το στέκι τους, το δικό τους, που πηγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα, κάνουν το χαβαλέ, αλλά συζητάνε και για τις δουλειές. Θες γιατί είναι από τα πρώτα παιδιά της οικογένειας, που όταν άνοιξε, πριν 13 χρόνια, στο κέντρο της γλυφάδας, έφαγα πολύ ξύλο. Επί ένα χρόνια έμπαινε μέσα, αλλά με υπομονή και την μεγάλη βοήθεια του Αντώνη Ρέμου, άλλαξε το παιχνίδι και έγινε κυρίαρχος. Brand πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Opus, λοιπόν, είναι κλειστό τώρα, και ο λόγος είναι γιατί “φρεσκάρεται”. Εννοείται το tsipasblog.gr θα σας δείξει αποκλειστικές φωτογραφίες :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.