Ρουλέτα παίζει η Παναχαική στις μεταγραφές ?

Ρουλέτα παίζει η Παναχαική στις μεταγραφές ?

Κι έχει απαίτηση ο φουκαράς ο Παναχαικιώτης να διακριθεί η Πανάχα στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται. Όταν μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να μην πάρεις καθόλου παίκτες, μόνο έναν έχεις καπαρώσει. Πρέπει αναγκαστικά να ζήσεις σε κατάσταση «τοξικού στρες» μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου, να δεις αν η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση. Αν την πάρει, λογικά θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, αν όμως και την δεύτερη φορά ο φάκελος είναι ελλειμματικός, τότε είναι ο παραλογισμός να περιμένεις να διακριθείς, να φτάσεις έστω και στη μέση στην τελική κατάταξη της ανανεωμένης Football League.

Αν σταθείς στο βιογραφικό του βοηθού προπονητή Marko Jovanovic, ο οποίος τα περισσότερα ένσημα τα έχει κολλήσει κυρίως σε ομάδες της Αλβανίας, δεν τον παίρνεις στην ομάδα σου. Εκτός κι αν τον έχεις ψάξει, εκτός κι αν τον θεωρείς άτυχο, παρεξηγημένο, κάτι τέτοιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σίγουρα, καλή περίπτωση η απόκτηση του Παναγιώτη Λινάρδου, ένα χελιδόνι όμως δεν φέρνει την άνοιξη. Αμ, ο άλλος, ο πρωτοσέλιδος, ο Λουκάο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας. Άστο καλύτερα!

Ακούστηκαν, επίσης και αλλάς περιπτώσεις, από την Ισπανία και την Ρωσία, αλλά δύσκολα θα προχωρήσουν. Μη σου πω δεν ξεκίνησαν καν.

Τώρα διάβασα ότι “βλέπει” Τριποτσέρη για τα μετόπισθεν η Παναχαΐκή.

Και αναρωτιέσαι. Η διοίκηση θα κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει την Παναχαΐκή ή προπόνηση για να παίξει ρουλέτα στο καζίνο.

Θα φανεί στην πορεία… 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.