Για Romeo οι πιο «ψαγμένες» προβλέψεις

Να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψαχνό. Κομμάτι, μάλιστα πολύ ισχυρό κομμάτι στην πίτα της εγχώριας νύχτας είναι το Romeo, κι όσο κυκλοφορεί σαν πρωταθλητής, τότε επηρεάζει θετικά όλο το πρωτάθλημα. Γιατί λέτε να προσχώρησε σε εντυπωσιακή ανακαίνιση; Γιατί λέτε να έδωσε τα καλλιτεχνικά σκήπτρα στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου; Εύκολη η απάντηση. Επειδή θέλει να διατηρηθεί με την ιστορική του πορεία. Με μια επιχειρηματική ομάδα που δεν ψάχνεις να τους βρεις, όταν είναι η ώρα να πληρώσουν. Δεν είναι τέτοιοι τύποι. Είναι, όμως, αυτοί που έχουν φράγκα, κι τα χώνουν στην ομάδα, γιατί θέλουν πάντα να είναι οι πρώτοι. Η δεύτερη θέση δεν τους κάνει.

Δεν θα αγνοήσω και τις προβλέψεις των μπουκ της νυχτερινής ζωής. Γι’ αυτή την κατάσταση, που θα ξεκινήσει από απόψε (18/04) το έχουν βάλει πολύ ψηλά, πολύ υψηλότερα από ό,τι πιστέψουν οι περισσότεροι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και κείμενο που λέει "chris_vard _vard chris_ 22 22ώ. ώ. 8 Boomerang από instagram ROMEO 門 무뉴니크 180 18/4"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, γένι και κείμενο που λέει "chris chris_vard vard 10 λεπ. 口Sm円 -UOn BICNO Ομαδαρα"
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, ποτό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός, ποτό και κείμενο που λέει "moutsos_manousos 9ú. MUMED ထိထန် 비코"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ναργιλές, τηλεόραση και κείμενο που λέει "moutsos_manousos ROMEU 11"
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, τηλεόραση και κείμενο που λέει "gigou88 2 ώ. grand opening ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ KABE ΠΕΜΠΤΗ &ΣAΒΟ"
Μπορεί να είναι εικόνα ηχείο και φωτισμός
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.