Ρομά και Αλβανοί έλυσαν τους “λογαριασμούς” τους με τις καραμπίνες! 2 αυτοκίνητα με 6 άτομα γάζωσαν σπίτι και αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια. Ιδού οι δράστες που αναζητάει η ΕΛΑΣ τους οποίους κατονόμασε το θύμα

Συναγερμός σήμανε στην άμεση δράση, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα, έπεσαν πυροβολισμοί έξω από σπίτι που βρίσκεται στην οδό Φραντζή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έξω από το σπίτι πέρασαν δύο αυτοκίνητα, με τους επιβαίνοντες να “γαζώνουν” το σπίτι, προκαλώντας φθορές τόσο στον τοίχο και τα παράθυρα του οικήματος όσο και σε παρακείμενο ΙΧ που βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο σημείο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ανθρώπων, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Προφανώς πρόκειται για ενδοοικογενειακές διαμάχες, ανάμεσα σε ρομά, που κατοικούν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

Όπως καταγγέλλει  η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κατονομάζει ως δράστες των πυροβολισμών τους Ι.Κ. και Γ.Κ., και άλλους τρεις Αλβανούς που ήταν μαζί, ενώ ως αρχηγό τους και οδηγό του ενός αυτοκινήτου αναφέρει τον Θ.Κ. για μερικούς εκ των οποίων έδωσε και φωτογραφίες στην ΕΛΑΣ. Για αυτονόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τα πρόσωπα τους, αφού ο ισχυρισμός της καταγγέλουσας δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. 

Απ’ ότι φαίνεται οι δύο οικογένειες της παθούσας- καταγγέλουσας και των δραστών είχαν διαφορές μεταξύ τους.
Το αυτοκίνητο στο οποίο φέρονται να επέβαιναν οι πιστολέρο του περιστατικού στα Άνω Λιόσια, εντοπίστηκε περίπου στις 4.15 μ.μ. από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια πολυτελή BMW η οποία ανήκει σε γνωστό ιδιοκτήτη μάντρας φορτηγών αυτοκινήτων.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα και σε πολυτελές σπίτι στην παραλία του Ασπροπύργου. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο κίνητρο του επεισοδίου να είναι οι οικογενειακές διαφορές που έχουν οι δυο οικογένειες μεταξύ τους.

-edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.