Γιατί Ρόδον

Αντώνης Σούλης- Γιώργος Σκορδάκης - Γεράσιμος Αντζουλάτος

Μεγάλη Εβδομάδα και δυο τα κορυφαία της, η Σταύρωση και η Ανάσταση. Είναι το θέμα, το τι συνέβη προσωπικώς στον Ιησού Χριστό, και το πως βιώνουν οι μάζες των χριστιανών τις ημέρες του Πάσχα. Αμέσως μετά, αν και νωρίτερα έχει ξεκινήσει, θα ασχοληθούμε με το άνοιγμα των καλοκαιρινών μαγαζιών, και στην Πάτρα, δεν γίνεται να μην ακουμπήσει κάποιον. Και κάθε χρόνο το ίδιο story. Ε, την Κυριακή του Πάσχα, ανοίγουν όλοι, αμέτρητα τα απογευματινά πάρτυ. Το θέμα είναι που θα σταθούμε, που μαθαίνουμε για σεβασμό στην ιστορία και τους προγόνους, μεν, αλλά για νέα και φρέσκα πράγματα, δε. Για προγραμματισμό σοβαρό, λεφτά πολλά, πως θα πέσουν, όσα δεν έχουν πέσει ποτέ, που θα αφορά την αναβάθμιση της εικόνας και του επίπεδου παροχών του.

Από τη μία, θα υπάρχει το πολύ “φορτωμένο” Ρίο, κορμιά θα πέσουν εκεί, και από την άλλη, πολύ πιο κοντά, μια ανάσα από το κέντρο, χωρίς να κάψεις βενζίνη, χωρίς να φοβηθείς το αλκοτέστ, το ιστορικό Ρόδον.. Αυτό, θα το αναζητήσουν, οι πιο stylish και elegant τύποι, για τους λόγους, που είπα πάνω. Θεϊκή ύπαρξη για το πατρινό κοινό, πλέον όλων των ηλικιών, και φέτος αποτελεί αντικείμενο συζητήσεις.. Και τροφοδοτεί σχόλια και πηγαδάκια. Για ακόμη έναν λόγο. Έφυγε ο παλιός Γιώργος Κολλιόπουλος και ο Πασόκος Νίκος Μοίραλης, και το τιμόνι, θα πάει με την τριάδα : Αντώνη Σούλη, Γιώργο Σκορδάκη και Γεράσιμο Αντζουλάτο. Είναι νέοι, είναι αγαπητοί, είναι κοινωνικοί, και ακούνε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έναρξη, Κυριακή, απόγευμα, μετά τις 4. Και η συνέχεια, Δευτέρα 25 Απριλίου, και θα περιλαμβάνει «έκπληξη». Ηλίας Μπόγδανος. Ήδη sold out και τις 2 μέρες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.