Ρε, με τον Τραμπ ασχολείστε ακόμα;

Ντόναλντ Τραμπ

Τι σημαίνει η ήττα του Ντόναλντ Τραμπ; Τίποτα δεν σημαίνει, είναι η απάντηση. Τι θα αλλάξει στην Αμερική, με την εκλογή του Μπάιντεν; Τίποτα δεν θα αλλάξει, πάρε το πιο σοφό σχόλιο.

Πάλι τα ίδια. Δεν πρόλαβε να φανεί στη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων ότι τελικά θα γίνει η… ”αλλαγή”, ένας άλλος θα πάρει τη θέση του προηγούμενου στο Λευκό Οίκο, και πλάκωσαν οι πολυμεταχειρισμένες παπαρδέλες, οι γνωστές καμαρωτές που σκάνε μύτη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στην πλανηταρχία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα, είναι δυνατόν, ωρέ σανοπώληδες, να επηρεάζονται τα όποια συμφέροντα κοτζάμ πλανηταρχίας από την όποια εκλογή προέδρου; Τι, δηλαδή, αλλάζουν τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα της ισχυρώτερης πολεμικής μηχανής και της πλουσιώτερης χώρας στον κόσμο, επειδή κέρδισε ένας υποψήφιος, επειδή έχασε άλλος;Αυτοί στην ίδια βιόλα. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πως θα ξηγηθεί ο Μπάιντεν στην Τουρκία; Είπαμε. Δεν είπαμε; Να το ξαναπούμε. Σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Η εκλογή Μπάιντεν δεν γέννησε νέα… δεδομένα. Άρα, ο νέος πρόεδρος δεν πρόκειται να να καλοπιάσει την Ελλάδα ή την Τουρκία. Θα πολιτευτεί σαν Αμερικάνος, ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά στις δυο χώρες.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.