Ρε, Γιώργη, κατέβα μόνος σου

Ρε, Γιώργη, κατέβα μόνος σου

Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε στην εκπομπή του ο Γιώργος Αυτιάς γιατί, τελικά, η ΝΔ τον άφησε στην απ’ έξω, δεν τον έβαλε στη λίστα των υποψηφίων. Και έβγαλε ο παρουσιαστής τα παράπονα του, και άφησε τα υπονοούμενα του. Όχι, ρε, Γιώργη! Ο Αυτιάς είσαι και ανάγκη δεν έχεις, τα κόμματα έχουν ανάγκη εκείνους που αγαπάει ο γίγαντας λαός.

Έτσι είναι. Περίεργο να μανουριάζει ο κοτζάμ Αυτιάς, μάλιστα όπως ο ίδιος εγκυρα ενημέρωσε, σύμφωνα με τις μετρήσεις, 500.000 πολίτες, ήταν έτοιμοι να τον ψηφίσουν. Αλλά! Εκεί στη ΝΔ, κατά τον Αυτιά, τρόμαξαν με το νούμερο του μισού εκατομμυρίου, και επειδή στελεχάρες του κόμματος, πρώην και γαμώ τις υπουργάρες θα ένοιωθαν κομπλεξικά, ο Κυριάκος έκοψε το πολιτικό μέλλον του Αυτιά, κάτω από τις εσωκομματικές πιέσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα σάπια. Δεν τα λαμβάνω υπ’ όψιν. Έχει στο παντελόνι μια πεντακοσούρα ψήφους; Την γράφει κανονικά την ΝΔ και κατεβαίνει μόνος του. Άσε ότι έχει και την εναλλακτική, να πάει σ’ άλλο κόμμα. Τι ΝΔ, τι κινάλ και σύριζα. Όλα τα μαγαζιά είναι ίδια. Με τον Λεβέντη ή την Κωνσταντοπούλου. Τον Λαφαζάνη ή τον Βελόπουλο, τον Θεοδωράκη ή Τον Βαρουφάκη. Μια από τα ίδια όλοι τους.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.