“Βόμβα” στη νύχτα – Επιστρέφει στον Μπερτάκη η Πάολα!

"Βόμβα" στη νύχτα – Επιστρέφει στον Μπερτάκη η Πάολα!

Από τις 28 Σεπτεμβρίου το είχαμε γράψει !

Σύμφωνα με παράγοντες αλλά και καλούς γνώστες του αθλήματος της νύχτας, που μιλούν στο tsipasblog.gr, η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας, Πάολα, έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία που την ανέδειξε και την καθιέρωσε στο “Teatro Music Hall”. Τον Κώστα Μπερτάκη. Η συμφωνία περιλαμβάνει στις 6 Δεκεμβρίου να ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη και το “Vogue” club, έχοντας τον -ιδιαίτερα συμπαθή προς τον Μπερτάκη- Νίκο Κουρκούλη στο πλευρό της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αποκάλυψη όμως, είχε γίνει από το Tsipasblog.gr από τις 19 Οκτωβρίου 2019. Αμέσως μετά την είδηση ότι “αποδεσμέυτηκε” από τον Κώστα Ματσίκα (Έναστρον), είχα γράψει τότε το εξής προφητικό, όπως φάνηκε :

“Ας ξεκινήσουμε από την χθεσινή είδηση. Το Tsipasblog.gr -ποιος άλλος- με αποκλειστικό του δημοσίευμα, έδωσε το δικό του δημοσιογραφικό… ρεσιτάλ, αφού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Πάολα, μετά τη γνωστοποίηση ότι δεν θα είναι τελικά στο «Έναστρον» τον χειμώνα ετούτο, όπως αρχικά προβλεπόταν (το είχα γράψει από τις 22 Μαΐου).

Συγκεκριμένα, επισήμανα τα εξής « Όσο αναφορά, τώρα, την Πάολα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με το φτωχό μου το μυαλό …λέω εγώ, πως ένας πολύ συγκεκριμένος επιχειρηματίας που έχω στο μυαλό μου, θα ήταν μια πολύ καλή λύση».

Θέλω, όμως, να γίνω πιο συγκεκριμένος. Άλλωστε, όταν θες να κανείς δημοσιογραφία, προβλέπεις. Ειδάλλως είσαι ρεπόρτερ, καταγραφέας, γραφιάς, παρουσιαστής. Η δική μου, λοιπόν, πρόβλεψη είναι πως η Θεσσαλονίκη και ο Μπερτάκης για την Πάολα θα ταίριαζαν «γάντι» τη δεδομένη χρονική.

Μπορεί να βγει, μπορεί και όχι. Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε τα επόμενα επεισόδια”.

Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα, το είχα πει πολύ νωρίτερα. Σε άρθρο της 28ης Σεπτεμβρίου 2019, υπό τον εξής τίτλο “Πάολα! Φήμες για ανατροπή «βόμβα» και επιστροφή στο «σπίτι» της”.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.