“Βόμβα μεγατόνων” στη νύχτα : Φήμες ότι “αρπάζουν” τον mega τραγουδιστή

"Βόμβα μεγατόνων" στη νύχτα : Φήμες ότι "αρπάζουν" τον mega τραγουδιστή

Κατά καιρούς, έχουμε διαβάσει για μεταγραφές-συνεργασίες “βόμβες” στον πλανήτη της νύχτας. Αλλά αυτό που έφτασε μόλις στο tsipasblog.gr, είναι πάνω από όλους, κάτι που κανείς δεν περιμένει. Και αν οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, “χάλασαν”- λόγω κορωνοϊού- οι (ήδη ανακοινωμένες για τον χειμώνα και σε γνωστό στέκι της πόλης) εμφανίσεις πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος, πλέον, φέρεται να συζητά προτάσεις από αλλού, αλλά το “προβάδισμα” το έχει ένας πολύ συγκεκριμένος επιχειρηματίας…αποδεχθούν βάσιμες…θα μιλάμε για όλες της “βόμβες” μαζί.

Θα είναι η είδηση. Πρώτη είδηση. Πρωτοσελιδάτη. Για λίγο καιρό, θα ξεχάσουμε τον κορωνοϊό. Τον παγκόσμιο κυβερνήτη. Θα πολυσυζητηθεί, διότι είναι δυνατό brandname, ο πρώτος τραγουδιστής στην επιλογή των επιχειρηματιών και θεωρούμενων πρώτων τη τάξει της ελίτ. Το tsipasblog.gr τον έχει χαρακτηρίσει “βασιλιά Δαυίδ” της ελληνικής νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πράγματι, ο εν λόγω mega-λος τραγουδιστής, αποδεδειγμένα παίζει power game, και μάλιστα σε πολλούς τομείς, έχει θριαμβεύσει δισκογραφικά. Έχει πλούσιο ρεπερτόριο, δεν είναι ποτέ κουραστικός, διασκεδάζει και είναι πάντα κοντά στο κόσμο. Αυτό ήταν το μεγάλο ατού του. Εντάξει, το ξέρουμε ότι όλοι οι άλλοι τραγουδιστές είναι δεύτεροι, μειονεκτούν σε εμπορικότητα αυτουνού. Οι άλλοι στην αγορά είναι δυόμισυ κλικ πίσω του.

Διαβάστε επίσης : Έρχονται τα prive μπουζούκια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.