“Δεν είμαι Πατρινός. Είμαι Ηπειρώτης”

"Δεν είμαι Πατρινός. Είμαι Ηπειρώτης"

Μια ατάκα είναι αρκετή. “Δεν είμαι Πατρινός. Είμαι Ηπειρώτης, που γεννήθηκα απλά στην Πάτρα!”, είπε ο Κώστας Κατσουράνης , μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή του Sport24 RADIO «Ανατροπή και πέναλτι», με αφορμή την επέτειο για την κατάκτηση του EURO.

Τι άλλο να προσθέσει κανείς όταν τα πάντα όλα ειπώθηκαν στην… ατάκα. Να, όμως, που χρειάζεται να ξεδιπλωθεί η εν λόγω ατάκα. Επειδή η διασπορά ψευδών και παραπλανητικών ειδήσεων μπερδεύουν τα πράγματα. Προκαλούν σύγχυση με την αβάντα των ΜΜΕ απ’ αυτούς οποίοι έχουν συμφέροντα να παρουσιάζουν γεμάτο το άδειο βαρέλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Δεν είμαι Πατρινός. Είμαι Ηπειρώτης, που γεννήθηκα απλά στην Πάτρα”, σημαίνει ότι δεν θα σου απαντήσω ως Πατρινός, εμένα μη με μπερδεύεις με αυτούς, της συγκεκριμένης φυλής, αλλά ως καταγόμενος από την Ήπειρο, που έτυχε να γεννηθώ και να κάνω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στην Πάτρα. Κι αν το διέπραξες αυτό στο παρελθόν ήταν μεγάλο λάθος. Ο Κατσού, άλλωστε, δεν τον χει κρύψει ποτέ ότι αισθάνεται πατρινός, όμως η καταγωγή του είναι από Ήπειρο. Εξου και το μεγάλο κεφάλι που έχει. Η αλήθεια είναι αυτή.

Ακούστε στο 14.40: ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.