Η πτήση της Μπάση με σύμμαχο το Ισραήλ

Ο Itay Levi με την Έλενα Μπάση

Πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή της Έλενας Μπάση, να είναι σήμερα νούμερο ένα trend σε όλα τα social media του Ισραήλ. Αφορμή αποτέλεσε ότι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού, σε ελληνικό νυχτερινό κέντρο της Αμερικής, που τραγουδάει, δέχθηκε μια τιμητική και απρόσμενη επίσκεψη. Του πιο διάσημου τραγουδιστή του Ισραήλ Itay Levi. Αυτός, όχι μόνο μοιράστηκε μαζί της το ίδιο μικρόφωνο, όχι μόνο τους πετούσαν όλοι δολάρια, αλλά της ζήτησε και να κάνουν ένα ανεπανάληπτο ντουέτο. Στο “Μέχρι να γίνουμε άγγελοι” της Γλυκερίας.

Και αν δεν γίνει αυτό, πάλι κερδισμένη είναι η Μπάση. Κέρδισε την προσοχή του Itay Levi. Τραγουδιστή σ’ όλα ανώτερος οπουδήποτε Έλληνα. Σε βάρος φανέλας, σε διεθνείς διακρίσεις, σε μπάτζετ, σε αξία καλλιτεχνική. Τι συζητάμε; Δεν αντέχει σε σύγκριση με κάποιον εγχώριο το μέγεθος. Αρκεί μόνο να πει κανείς ότι κάνει διεθνή καριέρα. Κι εδώ σταματά η κουβέντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ζήτημα, πάντως, είναι ότι η Μπάση το αντιμετωπίζει σα μια μεμονωμένη επιτυχία. Για να μείνει στην Ιστορία, για να είναι η πτήση για πιο ψηλά, που το θέλει ψυχή τε και σώματι, επιστρέφει μουσικά με το remix του «Έλα να πάμε σε ένα μέρος» με την υπογραφή του Valentino.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.