Η ψυχή και η καρδιά στην Πάολα

Τραγουδάει κι εσύ που την ακούς τα ανοίγεις όλα. Αυτιά, μάτια, ψυχή, ό,τι έχεις για να πάρεις μέσα σου το τραγούδι της. Και τη φωνή της. Μέγεθος η Μερσέδες. Όγκος. Βουνό της γης. Μερσέδες Σόσα. Πολύ μεγάλη φωνή, μέσα στις μετρημένες. Πόσες να έχουν γεννηθεί σαν κι αυτήν; Λίγες, ελάχιστες. Αποφασίζει η κάθε εποχή. Αν το επιτρέπει η εποχή. Βέβαια.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, για να μας χαρίσουν ακόμα μία επιτυχία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «Σε Χρειάζομαι» και είναι ένα δυναμικό hit, γεμάτο με το μοναδικό πάθος και την ιδιαίτερη ερμηνεία της Πάολα. Τους στίχους υπογράφει ο μοναδικός Θάνος Παπανικολάου.

Το «Σε Χρειάζομαι» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, ενώ από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Δείτε το teaser:

Δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε, που και με ποιον θα δούμε την Πάολα, στο φετινό πρωτάθλημα. Η απάντηση εχει δοθεί, διαβάστε αναλυτικά εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.