Δεν τρώνε κρέας, τρώνε ανθρώπους

Ανθρωποφαγία. Το βασικό που χαρακτηρίζει σήμερα τους ανθρώπους. Περνάς δυσκολίες και προβλήματα, η καλύτερη ευκαιρία είναι…τώρα, να βγάλω τη χολή, να επιμείνω στη βλακεία, σου λέει. Δηλαδή; Ο άνθρωπος από τότε που πάτησε στη γη, τρώει άνθρωπο. Δεν τρώει κρέας. Κανένα κρέας από μοσχάρι, κοτόπουλο, ψάρι. Ό,τι κυκλοφορεί με τέσσερα, ό,τι ακόμα κολυμπάει και πετάει.

Με άλλα λόγια, είναι απαραίτητη η ανθρωποφαγία σε πολλούς που ξέρουμε και ξέρετε. Πάνω σε αυτήν, έχουν χτίσει ολόκληρη την ύπαρξη τους. Καριέρα, όνειρα, προφίλ, φήμη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα με αφορμή ότι «χάνει» και δεύτερη βίλα ο γνωστός επιχειρηματίας. Το 2024 ενδέχεται να βγει σε πλειστηριασμό. Αυτό μετέδωσε η Βάσω Παλαιού, στο ένθετο «Secret», της εφημερίδας «Παραπολιτικά», συμφερόντων Γιάννη Κουρτάκη. Και αμέσως παντού δημοσιεύθηκε !!

Αλλά ξέχασαν να σημειώσουν κάτι πολύ βασικό. Ποιο είναι αυτό; Ότι ενώ πήγαινε τόσο καλά ο Πηλαδάκης, ο κάθε Πηλαδάκης, πλάκωσε η κρίση και το έργο γύρισε ..τούμπα. Πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτό θυμίζει το τοπίο στην Ελλάδα, τόσο αποκρουστικό, τόσο εχθρικό. Ο ασθενής απεβίωσε. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι χάνει τα περιουσιακά του στοιχεία, το ένα μετά το άλλο. Οφείλεται στην προσπάθεια του, να κρατήσει τις επιχειρήσεις «ζωντανές». Μέσα και το καζίνο του Ρίου».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.