Ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία ο Σαββίδης

Ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία ο Σαββίδης

Ομάδα, προκειμένου να επενδύσει, στην Βραζιλία φέρεται να αναζητεί ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «terra.com».

«Ρώσος δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να αποκτήσει ομάδα στην Βραζιλία και ήδη έχει συγκεκριμένους στόχους», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να φημολογείται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρανά και Φορταλέζα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ιβάν Σαββίδης ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σκοπεύει να επενδύσει μέρος της περιουσίας του στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να αναζητήσει ομάδες στην Βραζιλία για συνεργασία ή ακόμη και για την εξαγορά τους.

Στην πραγματικότητα η ιδέα ανήκει στο γιο του Γιώργο, που είναι παθιασμένος με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το ενδεχόμενο επένδυσης σε ομάδες της χώρας και έχει καταφέρει να πείσει τον πατέρα του» αναφέρονται μεταξύ άλλων.

Το δημοσίευμα κλείνει με ένα βιογραφικό του Ιβάν Σαββίδη στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και όσα έγιναν στο περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

-από naftemporiki.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.