Η …τζενεράλε χθες, οι …απαντήσεις σήμερα

Μεγάλη βραδιά για την Κατερίνα Λιόλιου η αποψινή. Μόνο μεγάλη, η μεγαλύτερη στην μέχρι τώρα τραγουδιστική της πορεία. Δεν τολμάς να την συγκρίνεις με άλλη. Μια νύχτα με πολύ… άγχος. Μια νύχτα που πρέπει να δοθούν ξεκάθαρές απαντήσεις. Εδώ θα είναι καρφωμένα όλα τα νυχτερινά μάτια.

Στο Lux Stage Athens δηλαδή, είναι το πρώην θρυλικό “Καραμέλα”. Το οποίο μετά από αρκετά χρόνια που ήταν κλειστό. Στα χέρια του Θανάση Παπαγεωργίου πήγε. Αυτός το έκανε μαγαζάρα, όχι μαγαζί. Και με την Κατερίνα Λιόλιου στο τραγουδιστικό τιμόνι. Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Συμμετέχει ο Θάνος Λάμπρου. Special guest o Dj Deleasis.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Aυτός ο συνδυασμός, έχει την πεποίθηση, είναι βέβαιος, σίγουρος νιώθει πως θα παρουσιάσει ευλογημένο και συναρπαστικό παιχνίδι.

Για να έχουμε καλό ερώτημα. Τα χθεσινά story, με τόσο πολύ κόσμο και όλοι νταραβεριτζήδες, τι ήταν ; Αφού σήμερα είναι η επίσημη πρεμιέρα. Υπάρχει απάντηση, Press event!!! Ο Χάρης Σιανίδης με την Panik το επιμελήθηκαν.

Δείτε τα πιο hot στιγμιότυπα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.