Πρώτοι γράψαμε ότι ο «βασιλιάς του χρυσού» πήρε το Club 22 – Πρώτοι γράφουμε ότι το άφησε – Σε άλλα χέρια πήγε – Στο …κόλπο και ο τραγουδιστής “μέγας διασκεδαστής”

Όταν το Τσίπας Μπλοκ, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, έγραψε το αποκλειστικό : Νέος ιδιοκτήτης του Club 22 o Ριχάρδος. Ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς του χρυσού» (στη φώτο με τον Ηλία Τσίπα). Ήταν ή έκπληξη, η απόλυτη έκπληξη.

«Γατί;» «Τι να το κάνει» «Τι την θέλει την νύχτα ένας τέτοιος επιχειρηματίας; Εντελώς ξένος με το συγκεκριμένο αντικείμενο». Αυτό αναρωτήθηκαν. Ποιοι; Αυτοί που θεωρούνται αναλυτές και ειδικοί και μην κάνουμε το κορόιδο. Για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, πως το όλο κόλπο είναι να εντυπωσιάσει. Να κάνει μόνο και μόνο το κέφι του. Τα οποίο κέφι, βεβαίως, το κέφι, το έκανε και πέρασε. Πρόβλημα του είναι, όπως πήγε η νύχτα. Δεν υπάρχει νύχτα. Πρόκειται για ένα άλλο reality, που δεν βγάζεις, μόνο χάνεις. Σημασία έχει να το καταλάβει και το κατάλαβε. Είπαμε, ο Ριχάρδος, το έκανε το κέφι του αυτό, και πέρασε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το ματς της επόμενης μέρας, θα παιχτεί με άλλον επιχειρηματία. Και με έναν τραγουδιστή. Ο μέγας διασκεδαστής. Μαζί θα το πάνε το παιχνίδι. Που τώρα είναι στο παιχνίδι ενός άλλου νυχτερινού κέντρου.

Έχουμε και το τελευταίο, για τα συμπληρώσουμε την εξίσωση του ρεπορτάζ. Το Club 22 σαν ακίνητο ανήκει στον Βασιλιά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.