Η «πρώτη προτεραιότητα», το Lux, η Panik και η «καυτή» συνέχεια

Πέντε οι λεζάντες, οι ατάκες, οι ψαγμένες, οι απόλυτα ψαγμένες. Που τις είδαμε να έχουν δημοσιοποιηθεί; Τι σημαίνουν ; Και ποιο είναι το βαθύτερο νόημα τους;

Στο instagram της Κατερίνας Λιόλιου τις “τσιμπήσαμε”. Το χρυσό κορίτσι, που με τη φανέλα του Lux Stage Athens- όχι μ’ άλλης ομάδας – κερδίζει το μεγάλο στοίχημα, να γίνει «πρώτη προτεραιότητα», και να μην αποτελεί συμπληρωματικό στοιχείο. Μια τεράστια επιτυχία, που συνδέεται απόλυτα με τον δισκογραφική PANIK. Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να φορτσάρει και άλλο. Γιατί όπου και να φτάσεις, πάει και άλλο. Τσίπας Μπλοκ μιλάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο σενάριο αυτό, που το βλέπετε μπροστά σας, να εξελίσσεται, το πιο σημαντικό συστατικό είναι το σουξέ. Τα σουξέ, τα πολλά σουξέ.

Πάρτε μια γεύση απ’ όσα έρχονται..

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To ζήσαμε κι αυτό!"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πως μπόρεσες; δεν κλείσαμε ούτε μήνα!"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Απόψε στη γιορτή σου Δεν είμαι εγώ μαζί σου... Κοντά σου κάποιοι άλλοι θα ναι ναι Μα όσο εγώ...δε σαγαπανε!"
Μπορεί να είναι meme κείμενο που λέει "Γύρνα επιτέλους στον άντρα σου... Που τα χαραμίζεις τα βράδια σου;"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΧΩΡΑ EINAI ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.