Πρώτα Εδώ! Πότε ξεκινάει στο Club 22 o Θεμης Αδαμαντίδης

Πρώτα Εδώ! Πότε ξεκινάει στο Club 22 o Θεμης Αδαμαντίδης

Αφού ξεκαθαρίσαμε πως δεν είναι το Club 22 που πουλήθηκε, αλλά παρά την φημολογία ανοίγει κανονικά, με επικεφαλής του σχήματος τον Θέμη Αδαμαντίδη, αυτό που απομένει να σας πούμε είναι το πότε ανοίγει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες (σ.σ.: το ρεπορτάζ «τρέχει» και οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ… ψωμί) στις 20 ή στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει πιθανότατα το opening.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον σκοπό αυτό, στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές και μάλλον την Τρίτη (το αργότερο μέχρι Τετάρτη) θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση για την μαρκίζα. Στην οποία, εκτός του leader Θέμη, θα συμμετέχουν επίσης η Αγγελική Ηλιάδη, οι Kings και η Έλενα Μπάση.

Το σίγουρο είναι πάντως πως έρχεται και άλλο “μεγάλο” όνομα αντρικό. Το πράγμα αν μη τι άλλο παρουσιάζει το ενδιαφέρον του και τα Tsipasblog παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις εδώ και πολύ καιρό, καθώς πρώτα σας είχε παρουσιάσει τα σχέδια του «επίδοξου» επιχειρηματία, Παναγιώτη Σαρδελή (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.