Προσωρινό το “λουκέτο” στην εστίαση και την νύχτα

Νίκος Χαρδαλιάς

Στο λένε και λες πάλι καλά. Το ακούς και ανακουφίζεσαι κάπως. Κάπως. Και δεν έχεις δικαίωμα να το… αμφισβητήσεις. Πρόκειται για την επίσημη δήλωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ.Νίκου Χαρδαλιά. Όχι κουβέντα καφενείου. Χθεσινή, πρόσφατη δήλωση στα ΜΜΕ, με τις κάμερες να καταγράφουν. Ποιο είναι το σχέδιο για την εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων; 

Η απάντηση του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ο περιορισμός λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί προφανώς είναι προσωρινό μέτρο. Μόλις βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα των περιοχών αυτών, το συγκεκριμένο μέτρο σταδιακά θα αρθεί. Και θέλω να υπογραμμίσω ότι και αυτό το μέτρο, όπως και όλα όσα λαμβάνονται για να περιοριστεί η πανδημία καλούνται να εκπληρώσουν μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Από τη στιγμή που επιτυγχάνουν τον στόχο τους, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να ισχύουν».

Διαβάστε επίσης : Κάλεσμα προς το Tsipas Blog : Έλάτε να βοηθήσετε τον ανάπηρο…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.