Προσήλθε σαν “ντίβα” και έφυγε σαν “Στάρ”! Τρίωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια – Έφυγε χωρίς να κάνει δήλωση

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η -εν διαστάσει πλέον- σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο 30χρονος πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα έμεινε περίπου τρεις ώρες στο ανακριτικό γραφείο και αμέσως μετά αποχώρησε, αυτή τη φορά χωρίς να κάνει δηλώσεις. Αν και χθες, λίγο μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής, ήταν ιδιαίτερα άνετος στον τηλεοπτικό φακό, βγαίνοντας σήμερα από το γραφείο της ανακρίτριας έδειξε πως ήθελε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους. Ένας πραγματικός “Στάρ”.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχτηκε «σφυροκόπημα» ερωτήσεων από τη 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα τόσο για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πώς αυτή μπορεί να επηρέασε τη ζωή των τριών παιδιών, αλλά και για την πορεία της υγείας και το τραγικό τέλος της άτυχης Τζωρτζίνας.

Η φράση, άλλωστε, της Ρούλας Πισπιρίγκου στην απολογία της πως «τα παιδιά μας ήταν πάντα ο συνδετικός μας κρίκος» γεννά από μόνη της πολλά ερωτήματα, στα οποία κλήθηκε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις ο 30χρονος. Και, βέβαια, ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε επίμονα για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στα παιδιά, με δεδομένη την εμπιστοσύνη που ο ίδιος έλεγε ότι είχε στο πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντάς την, ακόμη και χθες, «υπόδειγμα μάνας».

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.